Bitcoin Cycle – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Cycle full anmeldelse: Nok en bedragerikryptohandelsbot! 

Logotyp

Nesten hver bransje har sine pirater, og kryptoindustrien er intet unntak. Denne Bitcoin Cycle-anmeldelsen er her for å avsløre en annen falsk handelsbot, som skader ryktet til kryptoindustrien. 

Den raske veksten av Blockchain-teknologien og kryptoindustrien, i en kontekst der folk er dypt opptatt av den urolige globale økonomien, er en perfekt situasjon for kriminelle. De lager falske plattformer, og lokker folk inn med overbevisende løgner og løfter om stor avkastning. De kriminelle presenterer seg selv som en slags moderne Robin Hoods, og gir muligheten til å handle med krypto til praktisk talt alle.

Dessverre er de i virkeligheten ikke annet enn ranere som forsvinner så snart de blir oppdaget av juridiske myndigheter. 

Hvis de faller for disse løgnene, ender folk opp tomhendte: de mister både innskudd og sensitive data. 

I denne anmeldelsen avslører vi en annen svindel, og forklarer hvordan det fungerer og hvorfor brukere bør holde seg unna det. 

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
10%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
10%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
10%

Risikoer ved handel med Bitcoin Cycle 

  • Falsk kryptohandelsplattform 
  • Ingen kryptohandelsalgoritme 
  • En plattform for å få ut penger skapt av et velkjent kriminelt nettverk 
  • Uetiske markedsføringsstrategier 
  • Falske vurderinger
  • Dårlig webdesign 

Bitcoin Cycle handelsbot: Er det virkelig en svindel? 

bitcoin cycle form

Angivelig er Bitcoin Cycle en automatisert handelsprogramvare som hjelper folk å dra nytte av handel med kryptovalutaer. Men i virkeligheten er Bitcoin Cycle en svært mistenkelig plattform som potensielt kan forårsake betydelige tap. Det er ganske likt andre plattformer fra et velkjent svindelnettverk:

Bitcoin Cycle-plattformen lover å ha en algoritme basert på AI-teknologi. Algoritmen overvåker kryptomarkedet 24/7 og handler på brukerens vegne. Programmet er i stand til å analysere tidligere data og gjøre fremtidige spådommer. Dermed kan den forutsi lønnsomme handler og utføre dem umiddelbart. 

Det som er karakteristisk for falske kryptoroboter er at løgnene deres er for gode til å være sanne. 

For eksempel lover Bitcoin Cycle at nøyaktigheten av algoritmens spådommer er 99,4%. Dette er imidlertid overvurdert. Ingen ekte algoritme kan prestere så godt, rett og slett fordi kryptomarkedet fortsatt er for flyktig. 

Bitcoin Cycle hevder også å være rask. Så algoritmen er raskere enn kryptomarkedet med 0,01 sekunder. 

Dessuten er plattformen «gratis» og enkel å bruke. Det er mulig å opprette en konto og gjøre første innskudd på få minutter. Brukere kan gjøre et innskudd via kredittkort, PayPal, Skrill og andre «bankoverføringsalternativer».

Bitcoin Cycle hevder også å ha brukere i 150 land over hele verden. 

Magert webdesign 

Det er imidlertid uklart hvordan all denne premiumfunksjonaliteten og populariteten er mulig for en bot hvis offisielle nettsted bare har få landingssider. Fremfor alt inneholder ingen av disse sidene viktig informasjon som er verdifull for handelsmenn. 

For eksempel er hjemmesiden overfylt med generell informasjon om Bitcoin og blockchain: hvorfor det er utmerket og hvorfor alle bør investere i det. Vi får ikke noe om Bitcoin Cycles algoritme, tilgjengelige funksjoner osv. 

Dessuten får vi ikke mye informasjon om teamet bak Bitcoin Cycle. I «Om oss»-delen av deres nyeste nettside leser vi om Bitcoin igjen. Likevel er det ingen navn, yrkeserfaring eller utdanning av personer som utviklet plattformen. 

Sikkerhet, lisenser og tilbakemeldinger fra brukere 

Det er umulig å vite hva tidligere brukere har å si om Bitcoin Cycle. Det er ingen side om det på Trustpilot eller andre nettsteder som er relevante for tilbakemeldinger fra brukere. 

Det vi har er informasjon om at tidligere Bitcoin Cycle-nettsteder hadde en rekke falske vurderinger. Det var imidlertid for lett å se at fotografiene av tidligere «brukere» var gratis arkivbilder og at vurderingene var falske. Det er sannsynligvis grunnen til at denne delen ble fjernet og ikke eksisterer på nettstedet lenger. 

Selvfølgelig sier det seg selv at Bitcoin Cycle ikke har noen lisenser. Situasjonen med nettsikkerhet er enda verre. Det er absolutt ingen sikkerhetsprotokoller, og noen av nettstedene deres ble blokkert av antivirusprogrammer på grunn av skadelig programvare og phishing. 

Til slutt er det verdt å nevne at plattformen hevder å ha mottatt «mange priser», inkludert en fra US Trading Association. Vi overlater til leserne våre å gjette om dette er sant eller ikke. Forresten, lignende mistenkelige anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Falske nyheter og assosiasjon med andre svindelkryptoboter 

Bitcoin Cycle er en opprettelse av et utbredt nettverk av cyberkriminelle og deres tilknyttede markedsførere. Ingen vet nøyaktig hvem de er og hvor de kommer fra. Hvis dette var kjent, ville de ha sittet i fengsel for lenge siden.

Inntil da fortsetter de å lure folk og ta pengene deres på de mest grufulle måtene som mulig. 

Slik fungerer det. Først finner de opp en historie om at en kjendis (som Elon Musk eller Richard Branson) brukte plattformen deres og tjente mye penger der. Deretter investerer de i Facebook- og Google-annonser. De falske nyhetene ender opp hos folk som sannsynligvis vil ta agnet. De klikker på lenken i de falske nyhetene og blir omdirigert til registreringssiden til Bitcoin Cycle. 

Nøyaktig den samme markedsføringsstrategien knyttet til falske nyheter brukes av et dusin andre bedragerikryptoboter vi har advart om: 

Og mange andre kryptohandelsbot

Dessuten, tidligere delte disse nettstedene nesten det samme, grovt og billig webdesign. Siden det var for tydelig å gjenkjenne likheten, jobbet de kriminelle med å endre designet litt, så det er ikke så tydelig lenger. 

Imidlertid etterlater denne gruppen gjerningsmenn fortsatt mye bevis, som vi avslører i denne anmeldelsen. Vi kjenner dem igjen på det dårlige webdesignet, måten de lyver om «algoritmen» sin og måten de lager falske nyheter på.

Falske positive anmeldelser 

Også falske positive anmeldelser er en annen taktikk disse kriminelle bruker for å manipulere folk til å registrere seg og gjøre et innskudd. 

Noen ganger virker det umulig at noen noen gang vil falle for en så stor løgn som Bitcoin Cycle. Men det skjer, og det er ikke rart. Når en person skriver «Bitcoin Cycle review» på Google, viser søkemotoren en rekke falske positive anmeldelser. Etter å ha lest fem eller seks positive anmeldelser om en plattform, er det logisk hvorfor folk tross alt bestemmer seg for å registrere seg og sette inn penger.

Det de imidlertid ikke skjønner er at kriminelle har manipulert søkemotoren med falske anmeldelser av tilknyttede.

Poenget med affiliate markedsføring er å lage en ærlig anmeldelse av et produkt eller en tjeneste, og ta en liten provisjon for å markedsføre det.

Men det finnes en annen måte å gjøre det på. I stedet for å skrive en ærlig anmeldelse, kan affiliate skrive alt det beste om boten hvis det er godt betalt. Når det gjelder Bitcoin Cycle og dens svindel-søsterboter, er dette nøyaktig hva som skjer. 

Derfor lager de en serie falske positive anmeldelser som rangerer høyt på Google, og voilà! Alt folk kan lese om Bitcoin Cycle på nettet er det disse kriminelle vil at de skal lese. 

Vår dom: Bitcoin Cycle er et bedrageri! Svindelvarsel! 

Svindlerne bak Bitcoin Cycle retter seg mot middelinntektsfolk, som er tiltrukket av kryptovalutaer fordi de trenger en rask måte å tjene store mengder penger på. Svindlerne presenterer seg selv som deres frelsere, og tilbyr en gratis og svært lønnsom plattform. 

Alt brukerne trenger å gjøre er å sette inn $250 og lene seg tilbake, og vente på at pengene skal dryppe inn. Og alt det uten kunnskap om databehandling eller kryptoteknologi. 

Svært snart oppdager brukere at det ikke er noen fortjeneste. De får vite at de har mistet innskuddet og at de ble ofre for online kriminelle. De kriminelle samler inn innskudd og selger brukernes sensitive data. Så brukere begynner å motta anrop fra ukjente numre som tvinger dem til å sette inn enda mer.

Det er en svindelopplegg, velkjent i kryptokretser og avslørt i denne Bitcoin Cycle-gjennomgangen. 

Imidlertid retter disse svindlerne seg mot uerfarne handelsmenn, som faller for deres løgner og store løfter. Derfor anbefaler vi våre lesere på det sterkeste å holde seg unna Bitcoin Cycle, og heller investere i en pålitelig kryptohandelsbot. 

Ofte stilte spørsmål

Hva er Bitcoin Cycle og hvordan fungerer det?

Bitcoin Cycle er en plattform som utgir seg for å være en kryptohandelsbot. I virkeligheten er Bitcoin Cycle et system laget for å få ut penger fra folk som tror at de handler med kryptovalutaer.

Er Bitcoin Cycle gratis å bruke? 

Offisielt ja, det er ingen service- eller behandlingsgebyrer. Imidlertid vil en bruker sannsynligvis miste alt de noen gang har satt inn på Bitcoin Cycle, fordi det ikke er en ekte plattform. 

Hvor mye fortjeneste kan jeg tjene med Bitcoin Cycle? 

Det er umulig å tjene penger med Bitcoin Cycle fordi plattformen ikke har noen kryptohandelsalgoritme. 

Er Bitcoin Cycle handelsbot en svindel? 

Ja. Bitcoin Cycle er en av dusinvis av falske plattformer, skapt av et internasjonalt kriminelt nettverk.

Legg att eit svar

seven − four =