Bitcoin Freedom – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Freedom

Hvordan bruke Bitcoin Freedom? Full svindel- anmeldelse for Kryptohandelsbot 

I denne Bitcoin Fortune-anmeldelsen avslører vi et annet eksempel på svindel-kryptoboter. 

Dessverre utvikler kryptoindustrien seg mye raskere enn internasjonal lovgivning og folks kunnskap om de nyeste teknologiene. Bransjen tiltrekker mange kriminelle villige til å utnytte situasjonen. I løpet av de siste par årene har de utviklet en rekke strategier for å bruke folks interesse for krypto mot dem. Det er et utbredt nettverk av svindlere som bruker sin kunnskap innen markedsføring og IT til å manipulere folk og stjele både pengene og dataene deres.

Derfor er hver historie om en falsk kryptohandelsbot en mulighet til å lære mer om kriminelles useriøse strategier og gjenkjenne svindelen deres før det er for sent.

Bitcoin Freedom

● Sikkerhet                         10

● Brukervennlighet                    10

● UI/UX                        10

● Minimumsinnskudd og betalingsalternativer    10

● Demokonto                        10

● Støtte og veiledninger                10

● Fortjeneste                        10

● Totalvurdering                    10

Risikoer ved bruk av Bitcoin Freedom 

 • Ingen lisenser
 • Ingen cybersikkerhetsprotokoller
 • Falske brukeranmeldelser
 • Uetisk markedsføring 
 • Ingen underliggende algoritme 
 • Dårlig webdesign

Hva er Bitcoin Fortune Trading Bot? Er det virkelig en svindel?

Bitcoin Freedom er en annen svindelplattform som utgir seg for å være en kryptohandelsbot. Det er ikke noe nytt med den siden det bare er en av dusinvis av lignende copy-paste-svindel skapt av de samme kriminelle.

Bitcoin Freedom gir oss ikke noen viktige fakta som er et vanlig tilfelle med slike svindelplattformer. De informerer oss ikke om plattformens funksjoner, lisenser eller selskapets registreringsnummer. I stedet er alt vi får på nettsiden deres og i tilknyttede anmeldelser skravling om BTC og ubrukelig innhold. 

Et eksempel på ubrukelig innhold er delen «Om oss» på Bitcoin Freedoms nettside. For å si sannheten, i motsetning til noen andre svindelkryptoroboter som har nettsteder med bare én landingsside, var det noen som virkelig la merke til å få Bitcoin Freedom til å ligne mindre opplagt om en svindel. Men selv om det er «Om oss» delen, er alt vi får et eventyr om mystiske studenter Jeff og Mike. De ønsket å bringe økonomisk frihet til verden, så de utviklet et kryptohandelssystem som vil være til nytte for alle, uavhengig av deres ferdighetsnivå.

Vel, Jeff og Mike kunne skrive litt mer om algoritmen og grensesnittet til deres fantastiske plattform. Men de fortalte oss ikke engang firmaets adresse, noe som får oss til å tro at de faktisk ikke eksisterer, og heller ikke deres «selskap» og prisbelønte «programvare». 

Bitcoin Freedom: Gjennomgang av svindelplattform

Selv om det ikke er mye å si, la oss raskt gå gjennom hva Bitcoin Freedom sier de tilbyr.

De sier at deres plattform har avansert teknologi, som er raskere og raskere enn noen annen robot og markedet selv! På deres offisielle nettside forteller de oss at programvaren deres er prisvinnende selv om vi ikke får vite hvilken pris det er snakk om. Denne overlegne teknologien forutsier trendene i kryptomarkedet med 90% nøyaktighet. Og alle kan bruke det gratis!

Lignende påstander gjør andre svindel-kryptoplattformer, som allerede er gjennomgått på nettstedet vårt:

Bitcoin Freedom bruker den samme «bli rik raskt» retorikk for svindelkryptoroboter. Det de i utgangspunktet sier er å lene deg tilbake, nyte og la roboten tjene penger for deg. Selvfølgelig er dette en stor løgn fordi maskiner og algoritmer kun utfører oppgaver. De vet ikke hva som er bra for brukerne og trenger at brukerne definerer oppgavene for dem. 

Bitcoin Freedom

Den lignende webdesignen brukes av ulike svindelkryptoroboter:

Selv om de er dypt naive, er Bitcoin Freedoms løgner veldig saftige. Hvem vil ikke tjene $1000 hver dag, med bare $250 i minimumsinnskudd? Hvis det var sant, ville alle vært millionærer nå. Dessverre kan dette ikke være lenger fra sannheten.

Videre er det bare noen få tilgjengelige «funksjoner» på plattformen:

● Direkte handel

● Demomodus

I sannhet er hele plattformen faktisk en demomodus, siden det ikke er noen ekte algoritme bak den. Det eneste formålet med disse Ponzi-ordningene er å lokke folk til å gjøre innskudd. Deretter vil systemet vise dem som om de tjener penger, og be dem om å sette inn enda mer. Til slutt, når brukeren ønsker å ta ut gevinstene, innser de at det er umulig og at alle pengene deres er tapt.

De tapte pengene er imidlertid ikke det eneste problemet. Et annet problem er at de kriminelle nå har brukernes kredittkortlegitimasjon og telefonnumre. Disse kriminelle er kjent for å samarbeide med ulike lyssky tredjeparter og er mer enn villige til å selge disse dataene til dem. Til gjengjeld vil brukerne begynne å få utallige telefonoppkall hver dag, og hvis de svarer, vil en veldig frekk person begynne å stille personlige spørsmål og tvinge dem til å sette inn mer penger.

Dette er sannheten bak Bitcoin Freedom og lignende roboter for kryptohandel. Derfor rådes handelsmenn til å holde seg unna tvilsomme plattformer og investere pengene sine med roboter som:

 • er åpne om teamet og selskapet
 • har mange forskjellige funksjoner
 • har funksjoner som kan tilpasses av brukere 
 • har driftslisenser
 • bruker cybersikkerhetsprotokoller 

Uetisk markedsføring

Det mest artige med Bitcoin Freedom er deres tilknyttede anmeldelser. Selv om de åpenbart er nettyver som ikke kunne brydd seg mindre om skjebnen til folk de stjeler fra, promoterer de seg selv som en livreddende plattform.

De ansetter nemlig tilknyttede selskaper til å skrive bekreftende blogginnlegg på utallige nettsider. På en slik måte får alle som skriver «Bitcoin Freedom anmeldelse» på Google bare disse falske anmeldelsene. Med andre ord hoper tilknyttede selskaper seg opp Googles søkeresultatside, og har dermed full kontroll over hva brukerne kan finne om dem på nettet.

Sikkerhet og lisenser

Bitcoin Freedom har ingen av de ovennevnte. Det betyr at handelsmenn som bruker plattformen må stole på at Jeff og Mike vil beskytte dataene deres og sørge for at pengene deres er trygge.

Brukere som foretrekker å ikke overlate sine hardt opptjente penger til fiktive Jeff og Mike, anbefales å holde seg unna denne plattformen. Ellers setter de personvern og sensitive data på nettet i fare.

Tilbakemeldinger fra brukere på Bitcoin Freedom: Alle falske

Man skulle tro at kriminelle blir smartere med tiden og lærer hvordan de bedre kan skjule bevis på at de lyver. Når det gjelder Bitcoin Freedom, ser det imidlertid ikke ut til at dette er tilfelle.

Nemlig, på Bitcon Freedoms offisielle nettsted ser vi følgende kundetilbakemeldingsseksjon.

Det er morsomt hvor enkelt det er å finne ut at disse kundeanmeldelsene er falske. En enkel Google-undersøkelse avslører at Rebecca T. er et arkivbilde. Dessuten er vakre Kenneth P. fra Dallas faktisk en colombiansk skuespillerinne Sofia Vergara.

Source

Source

Det neste logiske spørsmålet er: er det noen ekte brukeranmeldelser på Bitcoin Freedom, og hva sier de? Dessverre er svaret nei. Alle anmeldelsene på Trustpilot er også 100 % positive og falske. Det er lett å finne ut hvorfor de er falske: alle har etiketten «Invitert», og ingen av brukerne har mer enn 1 anmeldelse. Med andre ord er alle kontoene fiktive og ble laget kun med det formål å anmelde denne svindelroboten.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Endelig dom: Bitcoin Freedom er en SVINDEL!

Bitcoin Freedom er et annet navn på den lange listen over svindel-kryptoroboter. Bevis for en slik mening er rikelig. Denne plattformen gir urealistiske fortjenesteløfter, den har bare noen få funksjoner og har ingen driftslisenser. Dessuten er nettsiden billig og viser en haug med ubrukelig informasjon og falske attester.

Derfor anbefales tradere på det varmeste å avstå fra å engasjere seg med Bitcoin Freedoms plattform, ettersom de kriminelle overvåker hvert trinn og venter på muligheten til å ta brukernes penger og nettdata.

FAQ 

Hva er Bitcoin Freedom?

Bitcoin Freedom er en annen svindelkryptorobot som utgir seg for en ekte kryptohandelsplattform. Dessverre har Bitcoin Freedom ingenting med handel eller krypto å gjøre. Den bruker kryptovalutaer kun som en historie for å lokke folk til å opprette konto på plattformen. Når brukere deler sine personlige data på plattformen, blir pengene deres stjålet, og telefonnumrene og andre sensitive data solgt til lyssky tredjeparter.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Freedom?

Det er ingen måte å tjene penger med Bitcoin Freedom siden denne plattformen ikke har noen underliggende kryptohandelsalgoritme. 

Trenger jeg handelserfaring for å handle med Bitcoin Freedom?

Ja, for å handle med kryptovalutaer (med eller uten kryptohandelsroboter), bør brukere ha minst grunnleggende kunnskap og erfaring innen krypto.

Hvordan tar jeg ut penger fra Bitcoin Freedom?

Det er ingen måte å ta ut penger fra Bitcoin Freedom. Skaperne av plattformen gjorde det slik at de kunne ta alle brukernes innskudd.

Legg att eit svar

two × two =