Bitcoin Investor – Kryptohandelsbot anmeldelse av tradere

Bitcoin Investor

Hvordan å bruke Bitcoin Investor – full anmeldelse

Det er mange grunner til at kryptohandel blir mer populært enn noen gang før. 

Den første grunnen er uavhengigheten den tilbyr fra tradisjonelle markeder og valutaer, som kontrolleres av myndigheter, banker og andre institusjoner. 

Den andre grunnen er sikkerheten – det er ingen sentral myndighet eller bank til å kontrollere pengene dine, så de kan ikke stjeles eller tas fra deg som med tradisjonelle banksystemer. Kryptohandlere nyter også den passive inntekten de får når de investerer i kryptovalutaer.

Handel med krypto er mer givende, men vanskeligere. Noen ganger kan det føles som å prøve å navigere i et enormt hav i en liten flåte. Det er her handelsroboter kommer godt med, og lover å gi en jevn og rasjonell innspill i et ellers skummelt og flyktig miljø som kan forvirre selv en erfaren trader.

Vil Bitcoin Investor tjene tradere godt?

Google-søket

Dessverre, fordi skaperne av Bitcoin Investor valgte å bruke et slikt navn, er det vanskelig å nå deres nettsted(er) gjennom Google-søk. Å besøke anmeldelsessider avslører imidlertid 3 følgende nettsteder som relevante.

Bitcoin Investor

Legg først merke til den store forskjellen mellom logoen og fargeskjemaet mellom dem, spesielt de to første.

Kanskje enda viktigere, det er noe rart med de to første koblingene.

«Bitcoin Investor» brukes i underdomenedelen av nettadressen, normalt reservert for forskjellige deler av hovedsiden. Hovednettstedsadressene er investerscorp.com og financialmarketsworld.com, som er akkurat nettstedet som brukes i noen andre svindelforsøk vi har vurdert:

Financialmarketsworld

Begge nettstedene er tomme, blottet for noe innhold og tjener tydelig til å støtte utallige underdomener for forskjellige andre nettsteder, falskt presentert via underdomener. Dette er noe vi har sett før, spesielt i tilfelle av financialmarketsworld.com, som er akkurat det nettstedet som brukes i noen andre svindelforsøk vi har vurdert. Akkurat hvor mange svindel støtter disse nettstedene?

Det er omtrent 3000 forskjellige nettsteder «vert» på disse to hovednettstedene. Bruken av underdomener er ikke så rart. Nettsteder bruker det for sine butikker så vel som for nettsideversjoner utviklet og optimalisert for mobilbrukere.

Bruken av underdomener her er alt annet enn uskyldig, og det er klart at alle faktisk er forskjellige handelsbot-ordninger. Det er åpenbart dusinvis av Google-søkeresultatsider som dokumenterer dette, men her er et utdrag.

Det er klart at alt dette er en del av en større svindeloperasjon, men la oss analysere detaljene og se hva vi kan snuse.

En av nettsidene inneholder et registreringsskjema med et obligatorisk telefonnummerfelt. Denne typen privat informasjonsinnsamling er generelt uønsket og ikke-standardisert. Verden av krypto er en verden av uavhengighet og personvern.

Et annet ofte sett trekk ved svindelnettsteder er bruken av generell og ikke-relatert tekst og bilder. For eksempel vil de presentere en haug med informasjon om historien til kryptomynter og enten arkivbilder eller videoer fra nyheter om krypto. I alle fall vil ikke innholdet være direkte relatert til produktet deres.

For det er ikke noe produkt.

Det andre nettstedet, ved å trykke «åpne konto», omdirigerer faktisk til enda et nettsted.

Hvorfor siden er på tysk uten å tilby andre språk er opp til noens gjetning. Merk at selv dette omdirigerte nettstedet ikke er direkte relatert til «Bitcoin Storm». I stedet, når vi navigerer til hovedsiden, ser vi dette.

Access denied

Nok en tom side. Nok et meget mistenkelig spor.

Når det gjelder det tredje nettstedet, er det ikke engang komplett.

Det er ingen informasjon i denne bortsett fra denne videoen om noen tilfeldige nyheter om Bitcoin og et kort registreringsskjema. Vi ønsker ikke å legge igjen vår personlige informasjon her, vi tar en nærmere titt og noterer oss kun en annen del av nettstedet – Personvernerklæring.

Selv om denne delen av nettstedet er oppe og går, mangler den tydeligvis nøkkelelementer og er sannsynligvis fortsatt under konstruksjon.

Siden disse to siste nettstedene er blottet for meningsfull informasjon for oss, navigerer vi tilbake til den første og fortsetter å undersøke påstandene der.

Dette ordet salat er typisk for svindel, og bruken av det vage begrepet «tidssprang» har blitt notert før i lignende svindelplattformer:

Når det gjelder de tekniske aspektene som er diskutert i den andre delen her, er det virkelig uklart hvorfor utviklerne ikke ville bruke ord som «algoritme» eller «NLP», fordi det helt klart er det de antyder at de bruker. Legg merke til uklarheter i «… fundamentale og sentimentale indikatorer.»

Til slutt, etter å ha blitt viklet inn i sin egen jungel av ord, kommer utviklerne med en generisk påstand som mangler kontekst. Det er mange tradere der ute, og de bruker forskjellige strategier og handler med forskjellige risikoprofiler. Å si at hver bruker av plattformen deres vil tjene minst 1000 dollar daglig er fullstendig tull.

Så er det testimonier. Det er ikke noe galt med å bruke dem for å forbedre et merkes pålitelighet, men det er ganske rart å bruke dem til en kryptomegling.

Bortsett fra de veldig generiske anmeldelsene – og la oss innse det, testimonier høres ofte slik ut uansett – det er to fordømmende elementer her. Den første er bruken av personlige bilder. 

På hvilket tidspunkt forventes brukere å forsyne Bitcoin Investor med bildene sine? Akkurat hvem ville gjøre noe slikt, avsløre sin økonomiske status og identitet for verden? Dette maler praktisk talt et mål på ryggen for svindlere og andre kriminelle sinn, og ingen tilregnelig person ville gå med på dette, og heller ikke ville en anerkjent megler utsette brukerne sine for denne unødvendige risikoen.

Og selvfølgelig har svindlerne blandet sammen noen av bildene og Nadia endte på en eller annen måte opp med å være en fyr, til tross for at det var et kvinnenavn. 

Vi går videre til avsnittet om gebyrer og innskudd.

$250 er et bratt innskudd, og det er uklart hvorfor det er satt på denne måten. Hvis tjenesten er gratis, hvorfor skulle det ha noen betydning om en trader ønsker å handle med lommepenger eller millioner av dollar?

Andre meglere setter et minimum, men det er for hver handel. De bryr seg ikke om hvor mye penger du har i lommeboken, bare at de kan få en meningsfull avgift fra utvekslingen din. Et gebyr som hjelper dem med å betale for driftskostnadene og investeringen deres. Apropos gebyrer…

Ingen gebyrer? Hvordan skal disse menneskene tjene penger? Skal vi seriøst tro at de ofrer tid og penger for at vi skal tjene tusenvis av dollar gratis daglig?

Så disse ikke navngitte ekspertene, dusinvis i antall, jobbet i måneder eller år uten lønn? Hvem er disse flotte navnene? Hvorfor vil ikke utviklerne av Bitcoin Investor at vi skal vite om deres fantastiske eksperter og bidra til å vokse dette fellesskapet gjennom deres legitimasjon?

Det er ingen eksperter, det er ikke noe produkt, det er ingen grunnlegger. Dette er en svindel, og svindlerne gjemmer seg bak høye løfter og teknisk sjargong.

La oss se om vi kan finne ut noe om disse menneskene fra noen eksterne kilder.

Trustpilot

Trustpilot er en flott uavhengig anmeldelsesside og er et godt sted å starte når du vurderer om du skal stole på en bedrift med din tid, informasjon og penger.

Her kan vi se 3 forskjellige nettsider, hvorav to fungerer ikke. De to andre har vi diskutert ovenfor. Anmeldelsene er generiske og tydelig falske, og reduserer bevisst nettovurderingen litt for å virke mer naturlig og umanipulert. Det eneste som gjenstår å se her er delen Om og kontakt.

Når vi setter det forvirrende ordet salat til side, er tingen å merke seg her at det ikke er noe slikt som «Global Trading Association.» Det eksisterer rett og slett ikke. Det er oppdiktet.

Lignende Trustpilot-problemer har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Når det gjelder adressen, ikke overraskende for en svindel, fører den til et kontorbygg. Det er ingen spor av noe selskap som Bitcoin Investor som noen gang har operert der.

Enten var det aldri der, eller så har denne fantastiske bestrebelsen av verdens ledende eksperter på dette moderne feltet fungert i årevis bare for å oppnå mindre anerkjennelse enn «Dental Recruit Network» med sine «imponerende» 48 anmeldelser.

Domeneregistrantoppslag

Det siste verktøyet vi har til rådighet er registrantoppslag via ICANN. Tross alt må noen registrere disse domenene og betale for dem, så noen spor tilbake til en person må eksistere.

Svindlerne brukte selvfølgelig Cloudflare for å maskere identiteten og plasseringen deres fra vanlige mennesker som var nysgjerrige på disse prosjektene. Selv om dette ikke skjermer dem fra loven og rekkevidden til rettshåndhevende byråer, gjør det etterforskningen vanskeligere, og gir dem tid.

Og tid og økonomi vurderte de absolutt, fordi de kjører rundt 3000 svindeloperasjoner gjennom to nettsteder registrert på en eller to personer. Omfanget av deres dårlige fortjeneste er opp til fantasien din.

Vanlige spørsmål om Bitcoin Investor

Hva er Bitcoin Investor?

Det er en svindel blant mange hundre som foregår samtidig, av samme gruppe svindlere.

Er Bitcoin Investor en svindel?

Det er det utvilsomt. Som tydelig vist ovenfor, er det en typisk handelsbot-svindel.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Investor?

Du vil miste pengene dine hvis du gir dem til disse menneskene.

Er Bitcoin Investor legitim?

Det er det ikke, ikke bruk det.

Legg att eit svar

three + 7 =