Bitcoin Prime – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Hvordan bruke Bitcoin Prime? Full anmeldelse av handelsbot-svindel

Da folk innså at det er mulig å bruke algoritmer for kryptohandel, skjøt etterspørselen etter slik programvare i været. Algoritmer viste seg å være mye mer effektive enn mennesker når det gjelder å overvåke og forutsi lønnsomme handler.

Dessverre så mange på denne situasjonen som en mulighet til å tjene store penger ved å jukse uskyldige mennesker. Det er mange mistenkelige nettsteder som hevder å ha en bot som kan hjelpe folk til å bli rike med liten eller ingen investering. Imidlertid ender disse menneskene opp med å miste pengene sine og dataene deres blir stjålet.

Spørsmålet her er: er Bitcoin Prime en av dem?

Bitcoin Prime gikk fra å stjele Amazon-logodesign til å være så frekk mot kundene at noen av dem måtte ringe politiet.

Er det virkelig en av de største svindelene i kryptohistorien, eller var reaksjonene mot den overdrevne? I denne artikkelen graver vi dypere inn i kontroversen rundt Bitcoin Prime.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
100%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Fordeler og ulemper

fordeler 

  • Ingen

ulemper

  • Obskur nettside
  • Lang historie med svindel
  • Veldig dårlig tilbakemelding fra kunder
  • Høy risiko for datatyveri

«Gir den gjennomsnittlige personen en sjanse»: Hva er Bitcoin Prime handelsbot?

Bitcoin Prime er bare ett år gammel, og den klarte likevel å forårsake mange kontroverser. Plattformen hevder at dens oppgave er å bringe krypto nærmere folk. Så minimumsdepositum er lavt (kun $250). Samtidig lover de en fortjeneste på £13 000 på bare 24 timer, noe som høres litt for optimistisk ut.

Forresten, hvert svindelnettsted fra et kjent svindelnettverk har de samme minimumskravene til innskudd på $250:

Grensesnittet til Bitcoin Prime er enkelt og lett å bruke. Kanskje for enkelt: det er bare ett handelsalternativ (Live Trading). Det er ingen mulighet til å tilpasse denne strategien. Angivelig samarbeider appen med pålitelige og regulerte meglere.

Plattformen har en demoversjon slik at nye brukere kan venne seg til det nye grensesnittet.

Den offisielle nettsiden til Bitcoin Prime legger mye vekt på å forklare ikke-relevante ting. På hjemmesiden deres ser vi for eksempel at mye plass er dedikert til Bitcoin: hva det er, hvordan det er laget, osv. I tillegg lærer vi om teamets oppdrag i delen «Om oss» – men ingenting om teamet selv.

I begge tilfeller lærer vi imidlertid ikke mye om de viktige bekymringene til hver enkelt bruker. Hvordan fungerer plattformen, hvilke funksjoner tilbyr den, hva er gebyrene? Disse spørsmålene forblir ubesvarte.

Sikkerhet og lisens: Ukjente ord for Bitcoin Prime

Bitcoin Prime uttaler offisielt at de bryr seg om brukernes personvern. Imidlertid, i en ansvarsfraskrivelse nederst på nettstedet, sier de åpent at de kan «overføre» personopplysninger til andre selskaper, tredjeparter og til og med ikke-tilknyttede partnere, for kommersielle formål.

Det ble heller ikke gitt lisensinformasjon.

En annen mistenkelig ting med Bitcoin Prime er at det er helt gratis. Det er ingen premiumplaner eller noen omtale av gebyrer. Er det fordi teamet bak Bitcoin Prime er så velvillig, eller fordi tyveri av data og penger ligger bak?

De samme problemene med sikkerhet og lisens har en rekke andre svindelplattformer:

Tilbakemelding fra brukere om bruk av Bitcoin Prime

Brukerne er klare om Bitcoin Prime: det er en svindel, og de fleste angrer på at de til og med prøvde. Den har en veldig dårlig vurdering på TrustPilot (1,6 av 5) og noen veldig sinte anmeldelser. De fleste av dem forteller den samme historien: rett etter registreringen starter mystiske telefonsamtaler. Selv om de er blokkert, fortsetter de å ringe igjen fra nye numre. Noen brukere måtte til og med ringe politiet.

Profesjonelle tips for å investere med Bitcoin Prime

Det beste tipset for å investere med Bitcoin Prime er å ikke investere med dem. Det er ingenting ved Bitcoin prime som skaper tillit. Nettsiden med lavt budsjett, villedende innhold og dårlige kundevurderinger er bare noen av grunnene til å unngå Bitcoin Prime. Det samme er andre svindelroboter vi har vurdert:

Vår dom: Utallige bevis på svindel

Bitcoin Prime har blitt svartelistet av det online kryptohandelsfellesskapet, og det er det en god grunn til.

Det er mange bevis på at Bitcoin Primes kryptohandelsbot er svindel. Til å begynne med er det to Bitcoin Prime nettsteder med nesten identisk innhold, bare to forskjellige nettadresser: bitcoin-prime.app/ og uniquepage.net.

Dessuten viste mange av deres brukeruttalelsene seg å være falske til slutt. Selskapet pleide å ansette en fyr fra Fiverr for å si at han tjente tusenvis av dollar (ironisk nok koster greia bare £5).

Selskapet ble også tatt for å engasjere seg i falske nyhetskampanjer. Siden det åpenbart ikke var nok å stjele Amazons logo, klarte de å publisere falske nyheter, og hevdet at Jeff Bezos og Elon Musk brukte plattformen deres.

Hvis de var i stand til å lage falske nyheter, hvorfor ikke ha falske anmeldelser også? En av disse anmeldelsene forteller oss om en fantastisk kunstig intelligensalgoritme, tusenvis av positive anmeldelser på TrustPilot, til og med en viral e-bok på Amazon som forklarer hvordan du tjener med Bitcoin Prime. Selvfølgelig er ingenting av det ovennevnte sant, og det er mulig å sjekke det med et enkelt Google-søk.

Derfor er det klart hvorfor det er best å unngå Bitcoin Prime og holde seg til pålitelige handelsboter.

Ofte stilte spørsmål om å sjekke om en handelsbot er en svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Skikkelige kryptoboter anses å operere på skyen og tilby arbitrasjemuligheter.

Ytterligere detaljer som den offisielle nettsiden, hvor lenge en virksomhet har vært i drift og tidligere sikkerhetsbrudd tas også i betraktning. Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen beregnet som et pluss.

Er Bitcoin Prime en svindel?

Absolutt ja. Bitcoin Prime kryptohandelsbot er svindel, svartelistet av mange kryptohandelsplattformer. Noen av brukerne måtte til og med rapportere deres svindelhandlinger til politiet.

Er Bitcoin Prime legitim?

Bitcoin Prime er ikke lisensiert og det er ikke engang et registreringsnummer som beviser at det er et ekte selskap bak prosjektet. Videre er Bitcoin Prime på svartelisten til mange finansinstitusjoner i Belgia (FSMA), Italia (ConSob), Australia (ASIC), Spania (CMNV), New Zealand (FMA) og Canada (CSA).

Er Bitcoin Prime gratis å bruke?

Ja, men det er et minimumsdepositum og svært høy risiko for å miste både depositumet og gevinstene dine.

Har Bitcoin Prime noe med Amazon å gjøre?

Nei. Bitcoin Prime stjal Amazons logo for å lure folk til å tro at de er pålitelige.

Legg att eit svar

7 + four =