Bitcoin Method – Kryptohandelsbot anmeldelse av tradere

Bitcoin Method

Slik bruker du Bitcoin Method – full anmeldelse

Vi starter vår undersøkelse med et enkelt Google-søk. Saken er litt vanskeligere fordi navnet er noe generisk, og trekker ikke-relaterte nyheter og blogginnlegg inn i nettet vårt, men å gå til forskjellige anmeldelsessider avslører flere kilder – flere nettsteder for samme prosjekt.

Official site

Legg merke til den omfattende og unaturlige bruken av legitimerende språk som «official» og «™». Dette er ikke noe man ser i noen annen, vanlig virksomhet.

Av de to andre nettstedene som ble funnet, er den ene nøyaktig den samme som den som vises i Google-søket, men den inneholder en viktig ledetråd.

Alle 3 nettsidene deler den samme logoen, noe som ikke ofte sees i svindel. Det er nesten forfriskende å se, men der også konsistensen og sunn fornuft slutter.

La oss først få det kopierte nettstedet ut av veien.

Warning

Linken er veldig kjent for oss, men mer om det om et minutt.

Det vi har her er bruken av et underdomene for å presentere en nettside på en måte som normalt vil bli presentert som hoveddomene. Underdomenet er den første delen av lenken, i mørkere grått, vanligvis sett på som en sekundær del av et nettdomene.

Det er fordi den brukes til å presentere forskjellige segmenter av hovednettsiden eller forskjellige versjoner av den, kanskje tilpasset for mobilbrukere og slikt.

Det vi ser her er at financialmarketsworld.com er selve hoveddomenet, og det er kjent for oss fra før. Navigering til kjernen av nettsiden avslører hva som skjer her.

Financialmarketsworld

En tom side som kun fungerer som en base for å distribuere mange andre nettsteder fra – gjennom underdomener. Google har et godt søkeverktøy som lar oss undersøke hvor mange nettsider (egentlig underdomener) denne presenterer.

Google search console

Nesten 2000 forskjellige sider med ulike svindel på alle språkene du kan tenke deg.

Noen av dem har vi allerede gjennomgått:

De to andre nettstedene er ganske forskjellige, men inneholder noen ganske problematiske elementer. Ta for eksempel denne vitnesbyrd delen.

Wittnesses

Alt om disse vitnemålene er falske. Fra de lignende bildene som virker som om de ble lastet ned fra samme kilde til den generelle teksten i anmeldelsene deres. Så er det personopplysningene som er oppgitt i dem.

Å oppgi en brukers navn, bilde, plassering og transaksjonsbeløpet som dette er veldig risikabelt og gjør dem til et hovedmål for kriminelle. Denne typen informasjon er veldig sensitiv og rettmessig bevoktet både i en verden av tradisjonell finans så vel som krypto, som, husk, er ment å handle om personvern og sikkerhet.

Join now

Deretter er det dette registreringsskjemaet. Generiske bilder som ikke er relatert til prosjektet det annonserer til side, ett spørsmål gjenstår. Hvorfor blir vi spurt om telefonnummeret vårt? Hvordan passer det inn i hele denne operasjonen? 

Dette er ikke et valgfritt felt, og det ser ikke ut til å være en del av en tofaktorautentiseringsprosess. Det er bare et obligatorisk registreringsfelt – av en eller annen grunn.

What fees does Bitcoin Method charge

Svindlerne klarte å motsi seg selv her selv når de bare brukte 2 nettsteder. Denne viser et flatt gebyr på 2 % som er latterlig høyt. Den mangler også noen sammenheng. Hvem blir gebyret pålagt? 

Kryptomeglere pålegger gebyrer til både kjøper og selger for å dele byrden mer eller mindre jevnt uten å forstyrre handelsbalansen og markedet selv ved å desincentivere enten salg eller kjøp.

How much does the software cost

Den andre nettsiden ser ut til å komme med en motstridende påstand. Selv om det er tvetydig, er implikasjonen at det ikke er noen gebyrer og handelsmann får beholde hele fortjenesten.

Begge nettsidene ber om samme innskuddsbeløp.

Trading accuracy

$250 er litt bratt og det er uklart hva formålet med det er, gitt at provisjon belastes ved handel. Det ville være fornuftig i denne forretningsmodellen å senke inngangslinjen for å la folk med tynnere lommebøker gå inn på plattformen og få 2% handelsgebyret fra dem også.

La oss innse det, de fleste, spesielt nybegynnere, ville ikke gi $250, spesielt hvis de ikke bor i USA eller Europa. Det er mye penger de fleste steder og er en høy inngangsbarriere.

Det samme beløpet for innskudd blir bedt om av andre svindelroboter fra dette nettverket:

Til slutt er det denne seksjonen som er katastrofe.

Bitcoin Method on the mainstream media

Hva er hensikten med hele denne delen? Angivelig sier de at en haug med tilfeldige kjente personer bruker tjenesten deres. Det er ingen slike rykter på internett og et Google-søk avslører det enkelt. Videre, hvorfor avkrefte ryktet og ikke bare ri på det for tyngden? Hvorfor angre det som bare kan lede til veksten av virksomheten din?

Dette er bare en kronglete måte å «namedrop» og håpe at folk ikke vil lese den fine skriften, men fokusere på navnene og de fete navnene i stedet.

Den samme teknikken for falske kjendisers godkjenning brukes av andre falske kryptoplattformer:

En siste interessant funksjon er at når vi går til «åpne gratis konto» på bitcoinmethod.app-nettsiden, ledes vi til en helt annen side. Denne.

Nok en mistenkelig leking med nettsideadressen, men enda viktigere, et helt nytt og annerledes nettsted som deler mange av de problematiske egenskapene til de forrige – med dette fine tillegget til bevisbunken.

Joe Templeton

Problemet med å komme med spesifikke påstander er at de kan analyseres og granskes. Dette er grunnen til at svindlere oftest velger å utelate data eller presentere dem veldig vagt. På den måten er det vanskeligere å sjekke og undersøke om du er uinformert og uerfaren.

Denne personen eksisterer rett og slett ikke. Ingen sosiale medier eller nyheter nevner dem noen gang. Navnet eksisterer, greit. Og folk går under det navnet.

Bare ikke noen som ser slik ut og som er en kryptomillionær.

Det er en fin haug med bevis, så vi kan like godt gå videre til neste del av etterforskningen vår.

Trustpilot

Nettsteder for anmeldelser er et flott sted å begynne. De kan være til stor nytte selv for en «vanlig» nettbruker – kanskje spesielt for dem.

Vi finner bare ett nettsted der, og anmeldelsene er ikke veldig talende. De er tydeligvis falske og generiske og en del av arbeidet med å pakke anmeldelsessiden, men vi finner ingen bekreftede negative anmeldelser, noe som på en måte er bra. Dette betyr at få mennesker, om noen, har falt for denne svindelen så langt.

Om og kontakt-seksjonen gir oss mer tøv og tull, men i den en annen direkte løgn.

About Bitcoin Method

Det finnes ikke noe som heter Global Trading Association eller prisen fra denne organisasjonen. Det er klart oppdiktet.

Når det gjelder adressen, fører den til et kontorbygg.

map

Videre er det tydeligvis ingen spor etter at selskapet noen gang har eksistert der.

ICANN Lookup

Til slutt henvender vi oss til ICANN for å se hva vi kan finne ut om domeneregistranten.

ICANN lookup

Å bruke Cloudflare for webhotell er typisk for svindel. Dens personlige informasjonspolicy gjør det til et ideelt sted og det bidrar til å opprettholde fasaden en stund til.

Selv om det kan være litt utilfredsstillende å ikke være i stand til å «fange» svindlerne, må mengden bevis samlet her være tilstrekkelig. Vi har tydeligvis å gjøre med en svindel.

Vanlige spørsmål om Bitcoin Method

Hva er Bitcoin Method?

Den som laget disse flere nettstedene hevder at det er en kryptohandelsbot.

Er Bitcoin Method en svindel?

Ja, ifølge alt vi har sett så langt.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Method?

Hvis du er i bransjen med å tape penger, så er dette den rette måten. Ellers styr unna denne.

Er Bitcoin Method legitim?

Nei. Bitcoin Method er en svindel.

Legg att eit svar

20 + 15 =