Bitcoin Lifestyle – Kryptohandelsbot anmeldelse av tradere  

Bitcoin Lifestyle

Hvordan bruker du Bitcoin Lifestyle – full anmeldelse

Å investere i kryptovaluta kan være en lønnsom reise, men det innebærer en høy grad av risiko. Prisen på Bitcoin har vært svært uforutsigbar og så langt har bitcoin vist seg å være mer flyktig enn de fleste tradisjonelle investeringer som aksjer, obligasjoner eller gull.

Kryptohandelsboter lover å hjelpe i dette ustabile handelsmiljøet ved å fjerne menneskelige følelser. Analyseverktøyene deres kan være en traders objektive øye og beste venn. De fjerner også grensene for menneskelig reaksjonstid og forblir alltid aktive, noe som gjør dem til den perfekte assistenten.

Er Bitcoin Lifestyle et godt verktøy for både tradere, nybegynnere og erfarne?

Google-søket

Denne etterforskningen begynner uskyldig nok. Bare én nettside kan enkelt nås via Google-søk.

Google-søk

Noen mistenkelige elementer er der, for eksempel unaturlig bruk av legitimerende lingo. «™» og «offisiell» er tross alt ikke noe vi er vant til å se på andre anerkjente nettsteder.

Gjennomgang av nettsteder avslører imidlertid minst én annen nettside i dette prosjektet.

Nettsteden

Vi kan se tre mistenkelige elementer her allerede.

For det første er de to logoene helt forskjellige. Å bruke flere logoer er uhørt i moderne forretningsverden og strider mot å prøve å bygge opp en virksomhet.

For det andre inneholder toppnettstedet, tilgjengelig via anmeldelsessider, handelsvarsler. Mer om dette senere, men foreløpig la oss bare si at det ikke er noen grunn til at verken brukere eller selskapet selv ønsker å varsle verden om gjeldende handler, identiteten til handelsmenn og antall transaksjoner.

For det tredje har toppnettstedet et merkelig domenenavn. «Bitcoin Lifestyle»-delen av domenenavnet er faktisk i «katalog»-delen av domenet. Dette betyr at nettsiden kan inneholde mange forskjellige sider presentert som hovedsiden, og sjonglere dem til forskjellige brukere samtidig.

Svindlere bruker noen ganger dette trikset, enten med katalogelementet eller underdomenet for å spare bygningen og bruken av nettstedet, for eksempel disse:

Visst nok, navigering til hovedsiden ved å trimme denne overflødige delen av lenken fører oss til dette.

Hovedsiden

Hoveddelen av nettstedet er faktisk tomt, og vi kan ikke en gang gå tilbake til der vi kom fra med mindre vi skriver inn lenken manuelt (eller «returner» med nettleseren vår). Dette er en veldig sterk indikasjon på at dette er en svindeloperasjon.

Hoveddelen av nettstedet

Deretter kommer vi til registreringsskjemaet. Merk at svindlere ofte bruker arkivbilder og tekst som er vagt relatert til historien til krypto eller Bitcoin for å fylle nettstedet med noe sannferdig innhold. Det viktigste å merke seg er imidlertid at det blir sagt veldig lite om produktet deres. 

Mens Bitcoin ofte diskuteres lenge og i detalj, når det kommer til produktet eller tjenesten nettstedet selger, bryter sjargongen sammen og påstandene høres latterlige ut for de som er oppmerksomme og observerer med et kritisk blikk.

Vi blir også bedt om å oppgi telefonnummeret og informert om at de vil dele informasjonen vår med tredjeparter. Hvorfor dette ville være tilfelle hvis de tilbyr en handelsplattform og en handelsbot er helt uklart. Vi skal allerede ha alt på ett sted.

Å involvere en tredjepart i denne forretningsmodellen er unødvendig, men for svindlere er det en måte å nå en person til å starte sosial hacking for å melke stadig økende mengder penger.

Hvordan fungerer Bitcoin?

Siden vi har nevnt strategien med å bruke vage og urelaterte påstander, er dette her et utmerket eksempel. Omtrent 1500 ord leveres til oss på forsiden. De fleste av disse er om Bitcoin og kryptoverdenen. Det lille som er viet til Bitcoin Lifestyle holdes veldig vagt.

Så handelsboten bruker nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har nevnt før:

Ytterligere fordeler

Det er ikke snakk om hvilke algoritmer som brukes eller hva funksjonaliteten til programvaren og tilpasningsmuligheter er. Hvis du prøvde å velge mellom flere handelsroboter, ville ingenting her gi deg den minste anelse om hvilken som er best.

Ingen skjulte avgifter

Tilsynelatende koster denne tjenesten og denne banebrytende handelsboten ingenting. De vil ikke engang kreve gebyrer når du handler!

Det de sier her er at selv om du samler tusenvis av dollar vil de ikke engang be om en brøkdel av en %. De er i gang med å gjøre fremtidige millionærer – gratis.

Finansiering og innstillinger

Her skiller de to sidene seg litt. Den ene ber om nøyaktig et innskudd på $250, mens den andre er veldig vag, men nevner et «minimumsinnskudd». Hvis vi setter mangel på samsvar til side, hvorfor skulle et selskap som ikke tar gebyrer bry seg om du starter med $50 eller $500? De kommer visstnok ikke til å se en eneste krone av pengene.

Minimal fortjeneste

Først, la oss pakke ut kravet fra den første delen. Hvordan ble dette tallet utledet? I hvilken periode var dette sant? Sikkert da alle prisene på forskjellige mynter stupte, må fortjenesten ha vært lav, hvis den i det hele tatt eksisterte.

Og hva med å tilpasse boten din? Kan du ikke velge hvilken mynt du vil handle og hvilke risikoprofiler og strategier du vil ta i bruk? Det er bare så mange alternativer som påvirker potensiell fortjeneste så det er veldig rart at de sier at en hel brukerbase vil se disse eller disse fortjenestene. I det minste skal det være sånn.

Når det gjelder millionæruttalelsen, la oss bare si at det er høyst usannsynlig med mindre de sank hundretusenvis av dollar i krypto, fordi den bratteste prisstigningen vil se opp til x3 eller x4 prisøkning i løpet av en 61-dagers periode. 

Det er rett og slett ingen måte å bli millionær på to måneder med mindre du starter med en ganske stor investering.

Til slutt har vi lagt merke til tilstedeværelsen av en sanntidstracker av handler før. Ikke bare det, men de har lagt til en seksjon for testimonier. Å ha testimonier er greit, og det er bare naturlig for en bedrift som ønsker å skape relasjoner, men…

Testimonier

Hvorfor er det bilder og nøyaktige mengder penger disse menneskene visstnok har tjent? Å holde markøren over hver gir en kort og veldig generisk historie, men det gir rett og slett ikke mening å avsløre sensitive saker som folks økonomiske situasjon som dette.

For ikke å nevne at hver eneste av disse ble tatt med et webkamera, noe som gjør at man spør hvordan disse ble skaffet.

Nå som vi har slått fast at innholdet på nettsidene varierer mellom falske og direkte problematiske, la oss prøve å finne ut mer om hvem som står bak dette.

Trustpilot anmeldelser

Vi har allerede vært i stand til å nå et ekstra nettsted ved hjelp av Trustpilot, som er et generelt godt anmeldelsesnettsted å sjekke i disse tilfellene.

Av disse 4 er to nettsider nede, mens .club ser ut til å være urelatert til denne operasjonen. Anmeldelsesside til .digital-nettstedet gir oss dette.

Om oss

Anmeldelsene er veldig generiske, og enhver oppmerksom leser vil se at de mangler substans, som anmeldelser av andre lignende falske plattformer:

Først det lettere tvilsomme elementet: Det finnes ikke “Global Trade Association”. Denne organisasjonen og dens antatte pris er oppdiktet. De høres kanskje imponerende ut for en fullstendig uinformert person, men et enkelt Google-søk avslører usannheten.

Like over, men skjult i den forvirrende sjargongen, er det ett fagbegrep. “Tidshopp”.

Vent, på nettstedet deres ser de ut til å navngi denne funksjonen, ved bruk av en apostrof, noe som antyder at det er et teknisk begrep. Men de to stedene er uenige om navnet på denne funksjonen.

Siden det er hyllet som en revolusjonerende og banebrytende funksjon, er det rart at det ikke vil være varemerkebeskyttet og nøye merket i seg selv.

Til slutt har skaperne av Bitcoin Lifestyle gitt oss adressen til selskapet deres i kontaktdelen. Dette er siste sjanse for dem til å fortelle oss absolutt hvilket som helst om seg selv og hvem de er.

Det er ingenting der. Det er sikkert et kontorbygg, men ingen omtale av noe slikt selskap kan bli funnet på dette stedet.

Til slutt kan vi gi en siste sjanse til å identifisere disse svindlerne ved å se på nettstedets registerdata.

ICANN

Tross alt må noen betale for domene- og hostingtjenester for disse nettstedene. Så et sted der ute finnes det en sti som fører til disse menneskene. La oss se om vi kan følge den.

Fordi de har valgt å bruke Cloudflare for hostingtjenester, går sporet kaldt for oss her. Vi har ikke juridisk støtte til å undersøke videre fordi Cloudflare nekter å dele personlig informasjon om kundene sine av personvernhensyn.

Dette gjør det til et godt valg for svindlere, da de kan skjule selv den ene identiteten de har brukt for sine mange nettsteder for offentligheten.

Selv om vi ikke var i stand til å identifisere personene bak dette, har vi sett alle ledetrådene sammen, og det blitt veldig tydelig at dette er en svindeloperasjon, som burde stoppe noens interesse for denne «tjenesten».

Vanlige spørsmål om Bitcoin Lifestyle

Hva er Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle er en svindeloperasjon som utgir seg for å være en kryptohandelsplattform + botprogramvare.

Er Bitcoin Lifestyle en svindel?

I følge alt ovenfor, ja.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Lifestyle?

Du vil ikke tjene penger med Bitcoin Lifestyle siden det er en svindel.

Er Bitcoin Lifestyle legitim?

Nei. Ikke i det hele tatt. Hold deg unna dette og lignende prosjekter.

Legg att eit svar

4 × 3 =