Bitcoin Loophole – kryptohandelsbot- anmeldelse av tradere

Bitcoin Loophole – kryptohandelsbot- anmeldelse av tradere

Hvordan Bitcoin Loophole brukes– full anmeldelse

Kryptohandel er en investering som innebærer både høy risiko og høy belønning. Alle vet at det er et ganske uforutsigbart miljø. 

Det finnes to typer kryptoinvesteringsstrategier, nemlig aktiv og passiv. Den passive tilnærmingen vil si at man investerer i kryptovalutaen og holder på den en stund. Da håper man at verdien øker mange ganger i løpet av de neste månedene eller årene og selger først da.

Dette er bra for folk som bare har penger til overs og ikke er opptatt av å ta ut hver eneste mulige dråpe gevinst fra markedsvolatilitet.

Aktiv inntekt er når manu handler kryptovalutaer, ofte på daglig basis, men dette kan være mer risikabelt fordi sjansen er man kan tape penger hvis man ikke forutsier riktig.

Av den grunn har mennesker begynt å bruke roboter. De ville bare ikke tape penger fordi alt gikk i stykker mens de sov. Handelsboter er et slags sikkerhetsnett samt en tilretteleggende innflytelse i handel.

Naturligvis er det mange bli-rik-raskt-strategier der ute – svindler. Hva med Bitcoin Loophole? Er det en svindel? Vi starter undersøkelsen med et enkelt Google-søk.

Søkeresultatene av Bitcoin Loophole 

Å starte med et Google-søk lar oss kaste et bredt nett og høre alle buzzord om dette kryptoprosjektet. I tillegg, for å vurdere nettsteder som nevner det, er det minst 7 forskjellige nettsteder dedikert til denne handelsboten som vi kan finne mellom direkte Google-søk og anmeldelsessider.

Søkeresultater for Bitcoin smutthull

Domenet .io er et merkelig toppnivådomene som skal brukes til et seriøst prosjekt. I tillegg er det overbruk av overbevisende ord mistenkelig. Vi ser vanligvis ikke «™», «offisiell», «2022» eller «oppdatert» i nettstedsnavn i Google-søk.

Bedrifter kjøper vanligvis domener som hører ut som varemerket deres for å sikre at all trafikken tar søkere til en enkelte kilde. Dette hjelper med å komme til toppen av Google-søket og er en standardpraksis.

Bruk av mange forskjellige nettsteder er svindel som har som mål å appellere raskt til så mange mennesker som mulig. En langsiktig strategi passer ikke inn i deres forretningsmodell.

Mange nettsider

For å være korte må vi mikse og matche her. Noen nettsteder er det svært lite innhold og er muligens fortsatt under oppbygging, mens andre kommer med definitive påstander som kolliderer med andre utsagn på andre nettsteder. Men først, logo – det første vi alle ser.

Mange nettsteder til Bitcoin Smutthull

Logo? Rettere sagt – 6 forskjellige logoer. Uhørt for enhver bedrift og helt kontraproduktivt hvis man vil bygge en merkevareidentitet og tillit. Flere logoer kan bare tjene til å forvirre kunder og et bredt publikum. Dette gjør det til et annet foretrukket element i svindeloperasjoner.

Kontooppretting på Bitcoin Loophole

Vi vil bare diskutere ett registreringsskjema her fordi 7 ganske enkelt vil ta for mye tid, og alle av dem inneholder samme problematiske elementer.

For det første er nettsidene fylt med utsagn, sitater og bilder som den til venstre. Generisk informasjon som er vagt relatert til kryptoverdenen eller, vanligvis, Bitcoin selv. Disse nettstedene diskuterer deres spesifikke produkt en sjelden gang, så vel som hva de har å tilby, og hvordan de skiller seg fra andre alternativer.

For det andre er det et krav å oppgi telefonnummeret vårt under registreringsprosessen for å bli kontaktet for markedsføringsformål (i henhold til selve ansvarsfraskrivelsen). Det urimelige og latterlige kravet avhenger av at folk blander valgfri verifisering med to trinn med et obligatorisk infofelt.

Hvorfor skulle mottak av SMS og telefonmarkedsføring være et nøkkelelement for en kryptohandelsbot? Bedrifter vil vanligvis prøve å levere markedsføringsinnhold, men tillate brukere å velge det bort. Dette vil vanligvis gjøres via e-post, ikke via telefon.

Den sannsynlige virkelige grunnen til at de vil ha telefonen din er gitt på bare ett av nettstedene.

vi må kontaktes av en person for å delta i kryptohandel

Hvorfor skal vi kontaktes av en person for å drive med kryptohandel? Dette er ikke Wolf of Wall Street, vi trenger ikke meglere i dag. Det fine med krypto er dens uavhengighet fra nettopp slike institusjoner.

Det er noe alle vet og blir vanligvis nettopp derfor tiltrukket av krypto. Man er sin egen herre. I løpet av minutter eller timer kan man handle i henhold til sitt beste anelse og være herre over skjebnen sin.

Ikke tilfelle her, tilsynelatende. Bitcoin Loophole vil at du skal forholde deg til andre meglere selv om det tilbyr programvare som de påstår skal handle på din vegne – utmerket. Det passer ikke til historien i det hele tatt.

En annen nettside inneholder enda et latterlig element. Vitnesbyrd-delen med sensitiv informasjon (alle falske, selvfølgelig) åpenbart for hele verden.

Bitcoin Loophole brukeruttalelser

Tenk på det. Hva kan et kriminelt sinn gjøre med et navn, et profilbilde og et søk på sosiale medier? Finne ut hvor de befinner seg? Nå dem og kontakte dem? Var dette ekte, ville denne praksisen tegnet et stort mål på disse menneskenes hode.

Verken noen virkelige personer eller et anerkjent selskap vil ha denne informasjonen omtalt på denne måten.

De fleste nettstedene er stappfulle av tekst om kryptohistorie og viktighet av Bitcoin. Alt dette er fint og greit, men det fungerer helt klart som tilsløring. De håper å slite ut leseren og sløve deres skarpe og kritiske tenkning.

De samme metodene utnytter en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Tenk på følgende avsnitt, et sjeldent eksempel på noe snakk om selve Bitcoin Loophole.

Bitcoin Loophole er helt gratis

Så, programvaren er gratis, men det tok mange hender mye tid. Vi blir altså fortalt at dette ikke er en plattform, men bare programvare. Implikasjonen er at det er en bot som kan brukes på andre handelsplattformer, men måten det er skrevet på er forvirrende.

Igjen, hvorfor behovet for tredjepartsmeglere ringer oss?

I motsetning til andre svindel som gjør det klart hvor latterlig deres antatte forretningsmodell ville være, husket de her å ta opp problemet. Angivelig deler de på en eller annen måte provisjon med partnermeglere som de aldri navngir. Hvilke store plattformer samarbeider de med?

Dessuten har forskjellige meglere forskjellige avgifter, og ikke alle legger til rette for handelsboter eller tredjeparts handelsboter. Så hvordan skulle de i det hele tatt vite når gebyret skulle deles? Ville ikke Bitcoin Loophole favorisere meglere med høye gebyrer og prøve å annonsere dem mer?

Dette er et veldig svakt argument ved nærmere vurdering, og logikken faller raskt fra hverandre. Enda verre er at det er motsagt på en av nettsidene.

2 % provisjon på overskudd

Denne får det til å virke som om det de ikke bare selger en handelsbot, men også meglerplattform. Så er det den flate 2% avgiften som er ganske høy. Til slutt er det ikke spesifisert hvem som skal betale gebyret – kjøper eller selger – slik det alltid gjøres.

Å bruke gebyr på en enkelt part i transaksjonen vil i visse tilfeller hindre handel og bremse markedet, noe som ikke er i noens interesse her.

Men det er ikke det eneste avviket når det gjelder penger. Tenk på de to følgende forskjellige utsagnene.

minimum innskudd kreves er 250 GBP

Dette nettstedet vil at vi skal sette inn 250 britiske pund. På den andre siden …

minimumsinnskudd som kreves er 250 USD

Her blir vi bedt om 250 amerikanske dollar. Forskjellen er rundt 80 dollar og er veldig betydelig.

Dessuten, hvorfor blir vi bedt om dette faste innskuddet? Hvis tjenesten er gratis, hvorfor skulle det ha noe å si om vi ville begynne med for eksempel $ 10?

Hvis tjeneste har et handelsgebyr på 2%, gjelder det kun for handel med krypto, så det vil ikke påvirke innskudd. Det er bare ingen logisk grunn for dette innskuddet, og deres uttalte forretningsmodell kan ikke tjene på dette på noen måte.

I tillegg til de svært tvilsomme vitnesbyrd ovenfor, er det denne skrytepåstanden.

prisvinnende programvare

Hvor generisk dette enn måtte være. Tenk om det. Selskapet er villig til å oppgi navn, profilbilde og transaksjonsbeløp for sine brukere til verden, men ikke bare navngi prisen(e) de ble gitt eller institusjonene som støtter dem.

Legg også merke til følgende tilsynelatende tekniske begrep.

lav etterslep eller prediktiv analyse

Det de egentlig beskriver her er enten low lag eller prediktiv analyse.

Low lag oppnås ganske enkelt ved å bruke flere servere for å være vert for programvare og bringe den fysisk nærmere handelsstedet. Det kan være dyrt da det må muliggjøre hele operasjonen på mange servere over hele jorda.

Hvis vi snakker om analyse her, hvilke algoritmer brukes? Blir NLP brukt til å analysere tekstinformasjon som nyheter? Rart at de ikke ville gå i detalj om så viktig og verdifull teknologi hvis de hadde det.

Uansett er det effektive, men dyre løsninger, og så langt har ingen presentert forretningsmodell som kunne støtte dette.

Til slutt er det denne merkelige ansvarsfraskrivelsen på enda ett av nettstedene.

merkelig ansvarsfraskrivelse

Alt annet i den virker mer eller mindre i orden, men den understrekede påstanden er rett og slett latterlig. Det kommer uten kontekst. For eksempel: Hvor mye penger tapte disse handelsmennene? Når skjedde det, og i hvilke situasjoner?

Hvis dette er en generell regel når man bruker denne programvaren, hvordan blir folk millionærer når mer enn ⅔ taper penger?

Sist å merke seg er fullstendig fravær av noen omtale av personer som er med på dette prosjektet. Det prøver de å ta tak i her.

fullstendig fravær av noen omtale av personer involvert i dette prosjektet

Men det letter ikke mistanken. Etter å ha avslørt brukerne sine og skrytt av vage priser, hvorfor ville man ikke navngi ekspertene og dra nytte av ryktet til deres ekspertise? Ville ikke deres blotte navn trekke inn en bestemt brukerbase?

Det er ingen utviklere fordi ikke noe er utviklet her. Dette er en rå svindel, , som mange andre fra et kjent svindelnettverk:

Vår undersøkelse av disse latterlige nettstedene avsluttes, men vi henvender oss til eksterne kilder for å se om vi kan samle flere ledetråder.

Trustpilot anmeldelser av Bitcoin Loophole

Trustpilot er en god anmeldelsessteder, og det hjalp oss med å finne noen av nettstedene. Det viser også vurderinger av stedene som har blitt tatt ned fordi de begynte å få negative anmeldelser.

Trustpilot anmeldelser av Bitcoin Loophole

Den tyske er for eksempel tatt ned, men denne anmeldelsen er fortsatt oppe og bekrefter vår mistanke om arten av dette prosjektet. Nok kan samles selv av en ikke-tysk taler.

Trustpilot-svindelanmeldelser av Bitcoin smutthull

Så er det disse to utvetydige anmeldelsene.

Ekte anmeldelser av Bitcoin smutthull

Stakkars Stracker, den andre anmelderen, bør tjene som lærepengene for deg, kjære leser.

De negative anmeldelsene er spredt blant altfor entusiastiske generiske ros, tydelig falske anmeldelser opprinnelig publisert av svindlerne.

Offentlige anmeldelsessteder er gode for mange ting, men en ting å vurdere er anmeldelsesmåte. Les alltid anmeldelsen nøye og sammenlign vurderingen med betydningen. Vurder om tonen samsvarer med vurderingen, og om vurderingen er spesifikk eller generisk, samt om brukeren har anmeldt noen andre produkter.

Alt dette kan hjelpe med å utelukke falske anmeldelser fra ekte.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Når det gjelder seksjonen(e) Om oss og kontakt, kan vi merke oss følgende. Om-seksjonen blir enten tom eller fylt med uforståelig tull. Det ville være komisk dersom det ikke dreide seg om noe kriminelt.

Kontaktseksjonen gir flere adresser, men resultatet av etterforskningen er det samme. La oss ta denne: «St Magnus House 3 Lower Thames St EC3R 6HA London Storbritannia».

Falsk plassering av Bitcoin Loophole-kontoret

Et generisk kontorbygg uten noe om at det er et millionærskapende selskap der. Noensinne.

Etter å ha gått tomt for nesten alle undersøkelsessteder, står vi bare igjen med å slå opp domeneregistratoren(e) for å prøve å finne identiteten og plasseringen til svindlerne.

ICANN Lookup

Overraskende nok, i tilfelle av denne svindelen, valgte de ikke Cloudflare som vertsleverandør. I stedet brukte de GoDaddy, så vi kan ta en liten titt på informasjonen deres.

Domeneinformasjon for Bitcoin Loophole

Selv om all informasjon om substans mangler, kan vi i det minste se at registrene kom fra Frankrike, noe som er litt rart gitt at virksomheten deres hevdes å være i Storbritannia og Tyskland, og de har ingen tilstedeværelse i det som angivelig er deres hjem land.

Uansett hvem disse menneskene er, og om de egentlig kommer fra Frankrike – bør man ikke stole på dem i henhold til alt presentert ovenfor.

FAQ om Bitcoin Loophole

Hva er Bitcoin Loophole?

Bitcoin Loophole er en forvirrende og bred svindeloperasjon rettet mot både engelsk- og tysktalende publikum.

Er Bitcoin Loophole en svindel?

Du er den endelige dommeren for det, men bevisene som presenteres ovenfor presenterer en veldig sterk sak som det er.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Loophole?

Du kan ikke tjene penger, men det er ikke noe å si hvor mye du kan tape.

Er Bitcoin Loophole legitim?

Nei. Langt, langt fra legitim.

Legg att eit svar

3 + eight =