Bitcoin Gemini – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Gemini

Bør du bruke Bitcoin Gemini? Full gjennomgang av svindelkryptoroboter

I gjennomgangen av Bitcoin Gemini skal vi avsløre et annet eksempel på svindel som bruker kryptovalutaers økende popularitet til for å lokke folk og ta deres hardt opptjente penger.

● Sikkerhet                        10

● Brukervennlighet                    10

● UI/UX                        10

● Minimumsinnskudd og betalingsalternativer    10

● Demokonto                        10

● Støtte og veiledninger                10

● Fortjeneste                         10

● Totalvurdering                    10

Bitcoin Gemini: risikodiagram  

  • Likhet med lignende kryptosvindel
  • Løfter om urealistisk fortjeneste 
  • Ingen ekte algoritme
  • Uetisk markedsføring 
  • Billig nettsidedesign

Bitcoin Gemini handelsrobot: Hva er det, og hvorfor bør du holde deg unna?

For å være klart fra selve starten: Bitcoin Gemini er ikke en handelsbot. Selskapet har ingenting å gjøre med kryptovalutaer eller noe lovlig. Bitcoin Gemini er en svindel som bare utgir seg for å være en kryptoplattform for å ta penger fra folk mens de tror de tjener på kryptomarkedet.

Mest sannsynlig ble navnet på kryptohandelsboten opprettet for å antyde Gemini, en berømt kryptobørs og lommebok.

Kriminelle som har skapt Bitcoin Gemini er det samme drømmeteamet som står bak dusinvis av andre lignende svindel-kryptoroboter vi har advart om. 

Ifølge Bitcoin Geminis falske anmeldelser er dette en kryptohandelsplattform med overlegen teknologi. Angivelig er denne teknologien en AI-drevet algoritme som kan gjøre brukere rike på bare flere dager, uten at de gjør noe. 

Det ser ut til at disse kriminelles hovedmålgruppe er eldre og pensjonister. Mange anmeldelser nevner at å opprette en konto på Bitcoin Gemini «er den beste avgjørelsen du kan ta» hvis du vil tjene masse penger selv etter pensjonering.

Uansett hva deres målgruppe er, er motivasjonen deres klar: de sikter mot mennesker som sliter med fattigdom, gjeld eller lignende økonomiske vanskeligheter. Dessuten retter de seg mot folk som egentlig ikke har erfaring med datamaskiner og teknologi. 

Det er en ganske brutal strategi fordi det disse svindlerne i bunn og grunn gjør er å ta desperate folks siste krone. Og samtidig utgir de seg selv for frelsere som gir vanlige mennesker overlegen teknologi som vil gjøre dem rike, helt gratis.

Alle løgnene fortalt av Bitcoin Gemini: gjennomgang av nettplattformen

Før vi kommer til bevisene for å støtte påstandene våre om at Bitcoin Gemini er en svindel, la oss først ta en titt på hva denne plattformen har å si.

Teamet bak Bitcoin Gemini hevder at hovedmålet deres er å gjøre det mulig for alle å dra nytte av kryptoindustrien som utvikler seg.

Minimumsinnskuddet som kreves for å begynne å bruke appen er $250. Algoritmen tjener tusenvis av dollar i overskudd hver dag. Angivelig forutsier Bitcoin Geminis algoritme fordelaktig handel med 98% nøyaktighet og er mye raskere enn noen annen eksisterende robot. 

De eneste «funksjonene» Bitcoin Gemini tilbyr er:

  • Direkte handel
  • Demomodus
  • Meglers bistand.

Det er gratis å bruke Bitcoin Gemini, det er ingen servicegebyrer eller andre gebyrer.

Unødvendig å si at alle svindelkryptorobotene vi har gjennomgått så langt sier at de er de raskeste og mest nøyaktige robotene på jorda. 

Det Bitcoin Gemini ikke forteller oss er hvem som har utviklet denne fantastiske algoritmen, når og har de noen form for lisens for det de gjør. Dessuten vet vi ikke noe om selskapets opprinnelsesland, telefonnummer eller adresse. Lurer du på hvorfor? Fordi det ikke er noe selskap. Bitcoin Gemini er ikke annet enn et billig nettsted med noen få målsider som har som sitt eneste formål å manipulere folk til å gjøre et innskudd. 

Hvis noen oppretter konto på Bitcoin Gemini, vil brukere selvfølgelig miste innskuddet til slutt, samt personlige data, tid, nerver og verdighet.

Sikkerhet og lisenser: Finnes de på Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini har ikke engang hatt råd til et ordentlig nettsted. Hvorfor skulle de bruke penger på cybersikkerhet? Dessuten, hvorfor bry seg med å skaffe lisenser, utvikle algoritmer og gjøre en respektfull jobb hvis de rett og slett kan rane folk?

Med andre ord, nei, Bitcoin Gemini har ingen sikkerhetsprotokoller og lisenser.

Tilbakemelding fra brukere på Bitcoin Gemini

For øyeblikket er det ingen pålitelige kilder til tilbakemeldinger fra brukere om Bitcoin Gemini. Plattformen har ingen side på Trustpilot, og da denne anmeldelsen ble skrevet, fungerte heller ikke nettsiden deres.

I alle fall, hvis Bitcoin Gemini var en så overlegen løsning for verdens økonomiske problemer, ville det sannsynligvis vært minst noen kundekommentarer på nettet. Så egentlig har vi ikke annet valg enn å tro at Bitcoin Gemini bare er en annen Ponzi-ordning som vel fortjener å bli glemt.

Vår endelige dom: Bitcoin Gemini er en svindel!

Den endelige konklusjonen av Bitcoin Gemini-anmeldelsen er at Bitcoin Gemini er en svindlende kryptohandelsplattform. «Bedriften» er hemmelighetsfull om viktig informasjon som hovedkontoradresse, utviklingsteam og kontaktnummer. Samtidig tilbyr plattformen kun noen få funksjoner og minner sterkt om andre svindel-kryptoroboter med sin rå webdesign og sine saftige løgn.

Derfor konkluderer vi med at Bitcoin Gemini bare er nok en skapelse av et kriminelt internasjonalt nettverk. Nettverket stjeler millioner av dollar hvert år, ødelegger folks liv og kryptoindustriens rykte, og dets medlemmer vil forhåpentligvis snart bli avslørt og arrestert, siden de hører hjemme i fengsel.

FAQ om Bitcoin Gemini svindel – kryptohandelsbot

Hva koster det å bruke Bitcoin Gemini?

Det er ingen gebyr for bruk av Bitcoin Gemini. Den reelle kostnaden ved å bruke denne plattformen er imidlertid å sette både penger og sensitive data i fare. 

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Gemini?

Det er umulig å tjene på Bitcoin Gemini fordi i virkeligheten finnes det ikke noen kryptohandelsalgoritme. Hele plattformen ble oppfunnet av kriminelle kun for å stjele penger og data. 

Hvor mye må jeg jobbe for å tjene på Bitcoin Gemini?

Det er ingen måte å tjene penger på Bitcoin Gemini, uavhengig av innsatsen din. Det beste du kan gjøre for deg selv er å aldri opprette en konto på denne plattformen.

Er Bitcoin Gemini en svindel?

Ja, Bitcoin Gemini er en svindel, og brukere anbefales på det sterkeste å ikke bruke denne plattformen.

Legg att eit svar

3 × three =