Bitcoin Formula – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Formula kryptohandelsbot

Full anmeldelse: Hvordan Bitcoin Formula brukes (og hvorfor du ikke skal gjøre det)

Bitcoin Formula

Kryptoindustrien utvikler seg mye raskere enn regulering. Derfor åpner det seg et juridisk gap, som dessverre er fruktbar jord for kriminell virksomhet. Ulike individer og kriminelle grupper drar nytte av folks fattigdom og mangel på erfaring, og lover fantastisk fortjeneste hvis de bare gjør et lite innskudd. Imidlertid forblir disse menneskene vanligvis tomhendte når kriminelle slutter å svare på e-postene deres og stikker av med pengene deres.

I denne Bitcoin Formula-gjennomgangen skal vi derfor ikke bare snakke om en annen svindelkryptobot. Vi skal også vise hvordan man kan oppdage en svindelkryptobot. 

Vi tror at folk vil bli i stand til å gjenkjenne falske plattformer og legge merke til røde flagg i tide. Forhåpentligvis før de overlater kriminelle pengene og de personlige opplysningene sine. Hvis man setter av nok tid til å undersøke og lære hvordan man skal gjenkjenne et uredelig handelssystem, er det ingen grunn til å ikke kunne gjøre det.

I mellomtiden har vi sett nærmere på Bitcoin Formula-plattformen. Nedenfor finner man alle relevante data vi har funnet. Når det kommer til en uredelig handelsplattform som denne, er det vanligvis mange røde flagg, noe som indikerer at det er en del av svindlernes plan for å kvitte folk for pengene sine. 

Disse røde flaggene er i seg selv ikke et endelig bevis, men når de settes sammen, blir det åpenbart at noe fishy er på gang. Man skal definitivt holde deg unna Bitcoin Formula-handelssystemet, siden det absolutt ikke vil gi deg noen lukrative handler. Les videre for å finne ut hvorfor.

SIKKERHET
10%
BRUKERVENNLIGHET
100%
UI/UX
10%
MINSTE INNSKUDD OG BETALINGSMULIGHETER
10%
DEMOKONTO
10%
STØTTE OG VEILEDNINGER
10%
FORTJENESTE (IFØLGE BRUKERANMELDELSER)
10%
SAMLET VURDERING
10%

Risikoer ved handel med Bitcoin Formula

  • Høy risiko for innsamling av personopplysninger 
  • Uetisk markedsføring
  • Falske kundeanmeldelser
  • Grov webdesign
  • Ingen lisenser 
  • Ingen sikkerhetsprotokoller
  • Urealistiske gevinstløfter
  • Rapporter om stjålne innskudd og utilgjengelige uttak

Bitcoin Formula handelsbot: hva er det?

Angivelig er Bitcoin Formula en plattform som tilbyr brukerne en algoritme for handel med kryptovalutaer. Denne algoritmen er AI-basert, har tilgang til brukerens innskudd og har lov til å bruke dette innskuddet til å kjøpe og selge kryptovaluta. 

En programvare for handel med kryptovaluta skal fungere ved å analysere markedstrender og handelssignaler for kryptovaluta. Deretter tar den en handelsbeslutning eller gir investeringsråd basert på de analyserte dataene eller forhåndsinnstilte handelsregler. For eksempel, hvis et handelssignal er positivt, reinvesterer handelsroboten automatisk midlene.

Et godt handelssystem av denne typen kan være ganske nyttig for enhver kryptohandler. Å gjennomføre tilstrekkelig forskning før man tar noen handelsbeslutninger er avgjørende for vellykket handel, tatt i betraktning den høye markedsvolatiliteten. 

Dessverre er det ofte bare ikke nok tid på dagen for skikkelig forskning på potensielle handler man ønsker å gjøre, uavhengig av tidligere handelserfaring. Dessuten vil selv erfarne handelsmenn fortelle deg at selve handelsprosessen også kan være ganske tidkrevende. 

Og det er her automatisert handelsprogramvare kommer inn i bildet, ettersom den tar over kryptovalutahandelsprosessen og automatiserer den. 

Men hvis du tar en feil avgjørelse og velger en falsk kryptohandelsplattform, sparer du ingen tid. Tvert imot, du vil ende opp med å miste både tid, penger og nerver. Så la oss se nærmere på hva som er problemet med Bitcoin Formula-handelssystemet nøyaktig. 

Hva er mistenkelig med Bitcoin Formula?

For det første hevder «bedriften» at de ikke har en målgruppe, og «alle» kan være med. Men de sier også at brukerne deres vanligvis er arbeidsledige og eldre, pensjonister. 

Det Bitcoin Formula ikke klarer å innrømme her, er at de vet godt hvem målgruppene deres er. Det er enten folk som er i desperat behov for penger, eller eldre mennesker som ikke er så flinke med datamaskiner og er spesielt lette å lure. Det er uvanlig ondsinnet å jakte på desperate mennesker, selv for svindlere som disse.

Så, i henhold til deres grunnleggere og vennlige tilknyttede selskaper, er de viktigste fordelene med dette handelsprogrammet:

  • Fart – «den overlegne teknologien» bak Bitcoin Formula er i stand til å forutse og gjøre avtaler 0,1 sekunder før de endres
  • Nøyaktighet – den prisbelønte appen kan forutsi endringene med 98 % nøyaktighet

Imidlertid vet alle med minst grunnleggende kunnskap innen kryptoteknologi at hvis denne hastigheten og nøyaktigheten var sann, ville det ikke vært teknologi, men magi. Det er rett og slett umulig å foreta lønnsomme handler og forutsi utviklingen i det svært volatile kryptovalutamarkedet med 98 % nøyaktighet. Og vi skal tro at Bitcoin Formula fungerer så bra? Selv de beste og dyreste handelsbotene spår med 70 % nøyaktighet. Enn si helt gratis plattformer som Bitcoin Formula.

Plattformen utnytter nøyaktig den samme falske strategien som ble brukt av et dusin andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Når vi snakker om «overlegen teknologi» som alle kan få gratis, vet vi ikke hvem som var disse generøse menneskene som utviklet den. Selv om tilknyttede selskaper er så fulle av ros for teknologien, forteller de oss ikke mye om funksjonene som er tilgjengelige på plattformen. Alt vi vet om de tilgjengelige alternativene er at det er en demomodus, live trading-funksjon og meglers assistanse.

Den eneste positive tingen vi kan si om Bitcoin Formula-handelssystemet er at brukergrensesnittet er ganske gjennomtenkt. Dette får imidlertid bare svindlerne til å fremstå enda mer ondsinnet. Det ser ut til at de har passet godt på å gjøre dette falske automatiserte handelssystemet enkelt å bruke, slik at det tilgjengelige grensesnittet kan gjøre det mulig for brukere å overlate pengene sine til svindlerne på en smidig måte. 

Svindlerne har på snedig vis innsett at hvis grensesnittet ikke var like tilgjengelig, ville flere av deres intetanende ofre slutte å bruke boten før de har tapt pengene sine. Igjen, dette er ganske ondsinnet.

Bitcoin Formula app: mange røde flagg og bevis på svindel

Minimumsbeløpet brukere må sette inn for å begynne å handle på Bitcoin Formula-appen er $ 250. Selvfølgelig er det flere betalingsalternativer, siden svindlerne ønsker å gjøre det enkelt for deg å legge igjen et innskudd.

Når du har satt opp en ny Bitcoin Formula-konto og begynt å handle, lover plattformen opptil $ 5.000 i fortjeneste i en enkelt handelsøkt, noe som åpenbart er langt overvurdert. Handelsstrategien som den automatiserte handelsplattformen bruker må virkelig være noe utenom denne verden for at den skal sikre en så høy fortjeneste. Eller svindlerne bak denne handelsplattformen lyver, noe som er langt mer sannsynlig.

Når det gjelder innskuddet på $ 250, er det nettopp dette svindlerne er ute etter. Når du registrerer en handelskonto og gir dem din personlige informasjon, vil de ikke slutte å ringe deg før du har satt innskuddet inn. Svindlerne vil hevde at de rett og slett oppfordrer deg til å begynne å handle for å tjene en formue raskt, men i virkeligheten vil de stjele $ 250 og forsvinne. Etter det, lykke til med å finne dem igjen.

Mistenkelig mangel på funksjoner 

I følge «utviklere» gir det automatiserte handelssystemet kun alternativer for live trading og demokonto etter den første kontooppsettprosessen. Dette er mildt sagt merkelig.

Vi er vant til legitime automatiserte handelssystemer som tilbyr ulike handelsalternativer, selv om de ikke er av høyeste kvalitet. Å slippe en automatisert handelsrobot som visstnok kan tjene penger bare gjennom en live handelsøkt er ærlig talt latterlig. 

Selv om Bitcoin Formula var legitim, ville det være veldig vanskelig å anbefale det til leserne på grunn av en betydelig mangel på handelsverktøy. Med dette i tankene er det ganske ironisk at Bitcoin Formula-plattformen markedsføres som avansert kryptohandelsprogramvare.

Når det gjelder demohandelsalternativet, er dette i teorien absolutt en fin funksjon. Det lar brukere øve sine handelsstrategier og akklimatisere seg til botens brukergrensesnitt i et trygt, simulert miljø. 

Med andre ord, man kan faktisk ikke tape penger mens man øver på å handle med denne funksjonen. Men når vi snakker om et falskt automatisert handelssystem, er demokontofunksjonen tydelig ubrukelig.  

Dårlig webdesign

Den offisielle Bitcoin Formula-nettsiden har bare én enkelt landingsside. Og det som er enda mer mistenkelig er at landingssiden inneholder kun vag informasjon om de beste kryptovalutaene å investere i. Ingen omtale av utviklerteamet, ingen «Kontakt oss»-seksjon, og ingen veiledninger om hvordan plattformen brukes. 

Sannsynligvis er det ingen veiledninger fordi hele plattformen er falsk, og det er ikke mye å lære?

registreringsskjema for Bitcoin Formula

Videre er det én viktig ting på denne enkelt landingssiden, og den er veldig urovekkende. Som det fremgår av tegningen ovenfor, sier Bitcoin Formula åpent at de kan og vil selge brukernes sensitive data. Derfor kan de som synes det er passende å bruke plattformen få vite at deres telefonnumre, kredittkortopplysninger og penger deles med hvem som helst disse kriminelle synes er passende.

Bitcoin Formula er et klonet nettsted, laget av det samme kriminelle teamet bak en serie svindel-kryptoroboter som:

Bitcoin Formula har oppført seg dårlig siden 2018

Bitcoin Formula har vært en beryktet kryptohandelsbot i en stund nå. Ifølge noen rapporter er Bitcoin Formula medlem av et bedragernettverk. Sammen med ProfitsTrade, LucromPro eller FXCM Group utgjør disse gutta en internasjonal organisert kriminalitetsgruppe.

Ifølge noen rapporter har de siden minst 2018 vært involvert i å promotere falske kryptoplattformer på sosiale medier ved å bruke falske kjendisanbefalinger og nyheter. For de som faller for løgnene deres, har Bitcoin Formula og kameratene deres mange ubehagelige overraskelser, som stjålne data, umulige uttak, ustoppelige telefonsamtaler og så videre.

Sikkerhet, lisenser og betalinger

Og mens andre steder gir meglere råd til brukere om de best mulige handelene, «holder de som jobber for Bitcoin Formula et øye med AI-roboter» og beskytter brukere mot phishing og hacking. Det er fortsatt uklart hvorfor disse meglerne, kunnskapsrike i både kryptomarkedet og cybersikkerhet, ikke har noen offisielle lisenser til å jobbe som meglere.

Når vi snakker om lisenser, som er noe som en legitim handelsapp må skaffe seg, er det ingen informasjon om at Bitcoin Formula har dem heller.

Til slutt, bortsett fra mager SSL-kryptering, er det absolutt ingen beskyttelse for bruk av Bitcoin Formulas nettsted. De fleste legitime plattformer har nettstedsstempler som bevis på at nettstedet deres har blitt regelmessig revidert og beskyttet mot hackers angrep og virus. Med Bitcoin Formula er det ikke tilfelle, så brukere anbefales på det sterkeste å holde seg borte fra nettsiden deres, enn si handle med dem.

Handelsmenns tilbakemelding: Bitcoin Formula tatt i å lyve

Bitcoin Formula må jobbe hardt for å skjule bevisene på deres forseelser. Imidlertid kan de løpe, men de kan ikke gjemme seg.

På Trustpilot har de 100 % positive anmeldelser. Ser for godt ut til å være sant, ikke sant? 

En annen ting som er mistenkelig er at selv om alle anmeldelser er 5-stjerners, er den endelige vurderingen 4,0. Hvordan er det mulig? 

Basert på den tvilsomme vurderingen på Trustpilot, er det to alternativer. En, dette er en perfekt plattform, den beste appen som noen gang har eksistert, og den vil gjøre hele menneskeheten til millionærer. Eller, to, dette er en absurd løgn, og alle anmeldelsene er falske. 

Og vi vet at de positive anmeldelsene er falske fordi de alle har etiketten «Invitert». Dette betyr at plattformen inviterte brukere til å rangere dem i en e-post. Og siden alle disse «brukerne» bare har én anmeldelse, trenger man ikke å være et geni for å forstå at disse kontoene kun ble laget med det formål å lage denne anmeldelsen. 

Dessuten, selv om du ikke visste det, ville det fortsatt være åpenbart at dette var falske anmeldelser på grunn av en total mangel på nyanser. I følge disse anmeldelsene er Bitcoin Formula rett og slett fantastisk og har ingen feil overhodet.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Til slutt bekrefter noen anmeldelser fra mindre populære kundevurderingsplattformer som SiteJabber hypotesen vår. Til tross for fiktivt høye rangeringer der også, sier en bruker at han saksøkte Bitcoin Formula for å få pengene tilbake.

Endelig dom: Bitcoin Formula er EN SVINDEL! 

For et erfarent øye er det tydelig at folk i Bitcoin Formula-teamet ikke er noe mer enn umoralske svindlere. Nettstedet er billig, det er ingen nettsikkerhetstiltak eller lisenser, og alle tilgjengelige tilbakemeldinger fra kunder er tydeligvis falske. På toppen av alt innrømmer nettstedet åpent at de handler med brukernes personlige data. 

Til slutt er markedsføringsstrategiene deres ikke bare dumme. Falske nyheter og kjendisstøtte ligner den samme utspekulerte taktikken som brukes av dusinvis av lignende kryptohandelsroboter vi allerede har skrevet om. 

Derfor anbefales tradere på det varmeste å holde seg unna Bitcoin Formula og overlate pengene sine til pålitelige og godkjente kryptohandelsplattformer.

FAQ

Hva er Bitcoin Formula?

Bitcoin Formula er en plattform som bare utgir seg for å ha en kryptohandelsbot. I virkeligheten er det en kriminell skapelse som har som sitt eneste formål å trekke ut data og penger fra intetanende brukere.

Er det trygt å bruke Bitcoin Formula?

Absolutt ikke. Denne plattformen opererer uten noen lisens og bruker ingen online sikkerhetsprotokoller overhodet.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Formula?

I virkeligheten er det umulig å tjene penger ved å bruke Bitcoin Formula fordi den ikke har noen driftsalgoritme. Mer sannsynlig vil brukere miste alle pengene de setter inn på plattformen.

Er Bitcoin Formula legitim eller en svindel?

Bitcoin Formula er en svindel, og det er utallige bevis som støtter den påstanden. Uetisk markedsføring, falske tilbakemeldinger fra kunder og fravær av lisenser er bare noen av grunnene til at handelsmenn bør unngå denne plattformen for enhver pris.

Legg att eit svar

5 × 2 =