Bitcoin Billionaire – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Billionaire: Er det virkelig en svindel? Full anmeldelse

Bitcoin Billionare Logotyp

Kryptoindustrien vokser raskt. I motsetning til de fleste andre bransjer, har den vist seg å være immun mot pandemi. Og det forventes å nå nesten 5 milliarder dollar innen 2030.

Historiene om hvordan folk lyktes og ble rike av kryptohandel sprer seg. Så flere og flere mennesker er villige til å prøve lykken. De investerer sine sparepenger og hardt opptjente penger, i håp om å tjene i fremtiden.

En av de enkleste måtene å tjene på kryptomarkedet er å bruke kryptohandelsboter. Disse botene er for det meste drevet av AI-teknologi, og de ga håp til mange mennesker om at det er mulig å tjene store penger med bare en liten investering.

Imidlertid er det hundrevis av forskjellige kryptoboter der ute. Hvordan vite hvilken du skal velge? Dessuten hoper tilfeller av svindel seg opp. Kriminelle investerer i å lage villedende plattformer, noe som får folk til å tro at disse botene kan hjelpe dem.

Det er derfor nødvendig å undersøke en bot grundig før handel, for å vite om den er ekte. Ellers kan brukere pådra seg betydelige tap.

Denne gangen gjør vi dype undersøkelser på Bitcoin Billionaires kryptohandelsbot. Vi vil se hva de har å tilby og sjekke om anklagene mot dem er sanne.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
10%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Ingen, denne boten er en svindel!

Ulemper

  • Medlem av et falskt affiliatenettverk
  • Ulisensierte meglere
  • Datasikkerheten er kompromittert
  • Dårlig nettsidedesign
  • Falske anmeldelser og uttalelser

Bitcoin Billionaire: Hva er det og hvorfor ble det svartelistet?

Bitcoin Billionaire er en kryptohandelsbot med et svært diskutabelt rykte.

Uansett hvor man ser, er det bevis på at Bitcoin Billionaire er en svindel. Til å begynne med forsikrer teamet bak Bitcoin Billionaire oss om at boten kan gi mer enn $10 000 i fortjeneste i uken. Hvis du spør en erfaren kryptohandler, vil alle fortelle deg at det er langt mer enn realistisk.

Å opprette en konto på Bitcoin Billionaire er raskt og enkelt. I bare flere trinn kan en person få tilgang til en handelsbot uten å betale noen serviceavgifter. Imidlertid anbefales leserne på det sterkeste å ikke gjøre det.

Angivelig er algoritmen rask, sikker og «vanvittig» presis. Usannhetene Bitcoin Billionaire og deres tilknyttede selskaper sprer er så dårlige at de noen ganger er komiske. For eksempel, når de prøver å overbevise oss om at AI-algoritmen deres er ekte, sier de:

Programvaren fungerer med mer enn 22 tekniske, grunnleggende og sentimentale analyseverktøy og bare produserer svært lukrative og førsteklasses handelssignaler.

Selv etter den dypeste forskningen, var vi ikke i stand til å fastslå nøyaktig hvordan sentimentale analyseverktøy er programmert for å hjelpe kryptohandelen. De ser ut til å ha innsett at de gikk for langt med den, så de fjernet beskrivelsen fra deres nyeste nettside.

Ifølge de fleste anmeldelser av Bitcoin Billionaires tilknyttede forutsier algoritmen prisene på kryptovalutaer med 98 % nøyaktighet.

Alle ville vært mer enn glade hvis vi kunne forutsi det volatile kryptomarkedet med en slik nøyaktighet. Dessverre er det nøyaktighetsnivået for øyeblikket umulig, selv med den mest avanserte teknologien. Den samme presisjonen tilbyr andre lignende falske kryptoplattformer:

lignende nettstedslayout

Bitcoin Billionaire: Sjeldne funksjoner og mistenkelige Forex-meglere

Det enkle Bitcoin Billionaire-grensesnittet tilbyr ikke så mange funksjoner. Det er bare noen få alternativer tilgjengelig:

  • Demomodus
  • Live handel
  • Skape signaler
  • Meglerbistand

Men meglerne er langt fra profesjonelle. De er mest sannsynligvis offshore-meglere og svindlere som skaperne av denne plattformen selv. De har ingen lisenser og kunne ikke brydd seg mindre om brukerne de skal hjelpe.

Ifølge Bitcoin Billionaires løfter fungerer uttakene ekstremt raskt og er tilgjengelige innen en dag. Plattformen er også ment å ha kundestøtte tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Etter å ha opprettet en konto, er det mulig å finansiere den med et kredittkort, med et minimum på $250.

Bitcoin Billionaire-spillet

For å skape enda mer forvirring, finnes det et spill på Google Play og Apple-butikker som heter «Bitcoin Billionaire». Ifølge beskrivelsen er det et «tomgangsspill», laget av Noodlecake Studios.

Det er imidlertid ingen bevis for at kryptoboten og spillet har noe til felles bortsett fra navnet. Spillet har ingenting med kryptohandel å gjøre og er i utgangspunktet der for å underholde brukere mens de ser annonser.

Har Bitcoin Billionaire noen lisenser?

En av de anmeldelsene av tilknyttede hevder at Bitcoin Billionaire er lisensiert på Kypros, og innehar CySEC-lisensen. CySEC er en vanlig lisens for kryptomeglere. Men hvis man ser i databasen til Kypros børskommisjon (Cyprus Securities and Exchange Commission), er ikke navnet Bitcoin Billionaire der.

Rett og slett lyver de om CySEC-lisensen akkurat som de lyver om alt annet på nettsiden sin.

Tilbakemeldinger fra brukere og andre bevis på at Bitcoin Billionaire er en svindel

Når det gjelder tilbakemeldinger fra brukere om Bitcoin Billionaire, er det en kilde til røde flagg.

På den ene siden er det falske positive anmeldelser og uttalelser.

Anmeldelser av tilknyttede viser en serie falskt positive uttalelser, skrevet av fiktive mennesker. Det er lett å se at deres profesjonelt tatt bilder er generiske og ikke tilhører private, ekte profiler.

Selvfølgelig hevder Bitcoin Billionaire å ha blitt støttet av kjendiser som Elon Musk og Bill Gates. Å hevde at verdens mest suksessrike mennesker bruker og støtter tjenestene deres har blitt en tradisjon blant bedragerikryptoboter av denne typen.

Dessuten er mange av de falske anmeldelsene skrevet på gebrokkent engelsk, og i en villedende, lokkende stil. Dette er langt fra profesjonell markedsføring, og det er et åpenbart bevis på at vi har å gjøre med kriminelle som ikke en gang prøver å skjule sine sanne intensjoner.

lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout

De gamle nettstedene avslører likheter og forbindelser mellom ulike svartelistede kryptoboter. Noen av dem har allerede blitt anmeldt på nettstedet vårt:

Falske nyheter

Svindlerne bruker Google-annonser og falske nyheter for å selge bli-rik-raskt-ordningen. Ifølge en av de falske nyhetene kom den britiske komikeren Jim Davidson seg ut av konkurs takket være Bitcoin Billionaire.

Bortsett fra det faktum at Davidson sannsynligvis aldri har hørt om denne plattformen, er det interessant å vite at slike nyhetssider vanligvis er fylt med malware og virus.

falske nyheter

De samme falske nyhetene som ble brukt av Bitcoin Profit og Bitcoin Billionaire. Kilde

Medlem av 365CapitalMarkets svindelordning

Det er umulig å vite noe sikkert her, siden disse nettverkene investerer mye for å forbli skjult. Det er imidlertid indikasjoner på at Bitcoin Billionaire er tilknyttet 365CapitalMarkets.

Basert på innholdet i epostene deres, mistenker noen handelsmenn at Bitcoin Billionaire er assosiert med dette selskapet innen valutahandel. 

365CapitalMarkets er svartelistet av de fleste relevante kryptokildene. Brukere som har møtt dette selskapet har klaget på meglere som ringer dem gjentatte ganger på telefonen.

Når brukerne svarer, stiller meglere mange spørsmål om deres økonomiske status, og prøver å overbevise dem om å investere mer. Selvfølgelig lover de stor fortjeneste som brukeren aldri vil se.

Det er ikke vanskelig å gjette at de heller ikke får tilbake innskuddene sine.

Andre kryptoboter som tydelig er knyttet til dette selskapet er Bitcoin Bank, 1k Daily Profit, Market Master, Crypto Cash Fortune og mange flere.

Vår endelige dom: Bitcoin Billionaire er en SVINDEL!

Bitcoin Billionaire er ikke bare en bedragerikryptobot. Bak denne plattformen er det et nettverk av kriminelle som stjeler både penger og data.

Det er ingen bevis for at plattformen har noen algoritme i det hele tatt. Nettstedet har bare noen få landingssider og er fylt med stavefeil. På den andre siden har plattformen absolutt ingen sikkerhetsprotokoller.

Sensitive data som telefonnumre brukes til å misbruke brukere og prøve å trekke ut enda mer penger fra dem.

Alt i alt er Bitcoin Billionaire IKKE en ekte bot og bør unngås for enhver pris.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Bitcoin Billionaire?

Bitcoin Billionaire er en kryptohandelsbot som har blitt svartelistet av kryptosamfunnet. Det er en falsk kryptobot, uten en ekte handelsalgoritme

Er det trygt å handle med Bitcoin Billionaires kryptobot?

Nei, tvert imot. Handel med Bitcoin Billionaire er svært risikabelt, og vil mest sannsynligvis føre til betydelige tap.

Er det noen gebyrer for bruk av Bitcoin Billionaire?

Nei, du kan bruke Bitcoin Billionaire gratis. Det anbefales imidlertid å ikke opprette en konto på denne plattformen, fordi dine personlige data kan bli kompromittert.

Legg att eit svar

10 + six =