Crypto Superstar – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Crypto Superstar: Full anmeldelse – Hvordan oppdage en svindel når den er godt utført?

Kryptohandelsindustrien vokser, og det samme gjør svindlerne. For hvert nye forsøk blir de bedre og bedre til å skjule spor av deres uredelige intensjoner, noe vi vil vise i denne Crypto Superstar-anmeldelsen. 

Introduksjonen med denne påståtte toppmoderne kryptohandelsboten begynte som vanlig. Vi tar en titt på nettsidene deres (ja, flertall) og vurderer hvor godt de er utført i henhold til våre parametere.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
50%
Totalvurdering
40%

De gjorde en god jobb med tanke på design og informasjon som ble gitt. Det er akkurat nok til å lure uskyldige folk. Så la oss først se nærmere på hva de lover. 

Hva tilbyr Crypto Superstar? 

Registrering  – De tilbyr en enkel prosess for å registrere deg hos dem, hvor du bare trenger å fylle ut et skjema på forsiden.

Innskudd – Du må plassere et innskudd på $250 som din initielle investering. 

Gratis – Hver av disse nettsidene forsikrer deg om at det ikke er noen registrerings- eller uttaksgebyrer. 

Inntekter – Avhengig av versjonen av nettstedet du besøker, kan du tjene opptil $1300, fra $500 til $2000 daglig, eller konvertere den initielle investeringen på $250 til $4000 innen 24 timer. 

Uttaksmetoder – De tilbyr mange metoder for å få pengene dine: Neteller, Skrill, PayPal, Visa, MasterCard, bankoverføring, osv.

Demo trening – Demo trening er aktivert på deres plattformer slik at du kan øve

før du investerer med dem.

Lønnsomme handelssignaler – Som nevnt på en av nettsidene deres, bruker deres kryptobot den nyeste algoritmiske teknologien for å analysere markedet og generere nøyaktige handelssignaler så snart en lønnsom mulighet byr seg. Denne AI er også i stand til å forutse med et tidssprang på 0,01 sekunder, og dermed hjelpe deg, til og med som nybegynner, sier en annen. Den tredje lover nøyaktighetsresultater på 99,4 %. 

falske vurderinger
falske vurderinger

Det samme nivået av suksessrate som ofte brukes av flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

falske vurderinger
falske vurderinger

Toppmoderne sikkerhet – De har implementert det siste innen sikkerhet for å sikre dine data og penger, og jobber med kun toppmeglere i bransjen. 

falske vurderinger

Mobilapp – Det finnes ingen. For en legitim handelsbot er det veldig uvanlig å ikke ha en mobilapp. 

Kundestøtte – Det står på nettsidene at kundeservice opererer 24/7. 

Priser – Ifølge en av nettsidene deres har de vunnet mange priser, men er beskjedne om det. De vil ikke skryte, så det er opp til deg å trekke dine egne konklusjoner.

falske vurderinger

Hvordan tolke et tilbud som høres litt for godt ut til å være sant? 

Det hele høres bra ut, ikke sant? Så, hva er spørsmålene du bør stille deg selv? 

Først av alt, hvis du prøver å registrere deg fra land utenfor EU eller USA (hvor handel med kryptovaluta er tillatt og regulert) vil du få beskjed om at de ikke opererer i nevnte region. 

Men enda viktigere, hvis du ikke betaler noen gebyrer, hvordan tjener de da? Å drive en virksomhet som dette er kostbart, og penger må komme fra et sted. Tross alt er det ikke en veldedighet. De må betale for teknisk vedlikehold, lønn til sine ansatte, hosting og domener, antagelig også regningene til institusjonene sine. 

Mens handelssignaler er en ekte ting, er handelsboter bare verktøy for å hjelpe deg med å automatisere handelsprosessen. Så for at du skal lykkes, må du være klar over hvordan du kommuniserer med kryptohandelsboten, f.eks. sette parametrene for å komme inn i og stoppe handelen, og forstå markedet for å være vellykket.

Når det kommer til sikkerhet, ønsker du sikkert å se lisensene deres, den nøyaktige typen sikkerhetstiltak de har på plass, osv. De gir ingen bevis for å støtte disse påstandene. 

Og en annen ting er at de ikke oppgir hvilke toppmeglere de jobber med. Vi ville forvente å se noen referanser eller firmalogoer, den typen ting disse selskapene vanligvis viser for å skape tro og tillit hos brukerne sine.

Ikke skryter av priser? Dette er akkurat den typen situasjon for å stolt presentere prisene du har vunnet til potensielle nye kunder. Men det kan være at de ikke har noe å skryte av siden et Google-søk ga null resultater om at de vant noen priser. 

Falske vurderinger avslører alltid svindel

Så, nå når vi har analysert innholdet og utformingen av nettstedet deres, noe som kunne lure nybegynnere, la oss se noen svindelavsløring. Hvis du sjekker disse nøye, blir du ikke lurt. 

Flere domener 

Flere domener som har samme eller lignende nettstedslayout skal alltid heve et rødt flagg. 

cryptosuperstar skjermbilde
cryptosuperstar skjermbilde
skjermbilde
lignende domenenavn
lignende domenenavn

Falske brukervurderinger 

Når du har mistanke om at noe mistenkelig har skjedd og det er brukervurderinger med bilder, gjør et Google Lens Search. Google Lens søker etter det samme bildet som brukes i andre deler av internett.

falsk persona

Vi gjorde dette for en av Crypto Superstar-nettsidene, og her er resultatene. 

falsk persona
falsk persona
falsk persona

De tar bilder fra offentlige nettsteder og sosiale medieplattformer som Quora, Twitter, LinkedIn, osv. og gjør folket (sannsynligvis ubevisst og uvillig) til sine falske kunder. 

Falske nyheter eller kjendissupportere 

For å være helt ærlig er ikke dette helt falskt. De brukte jo ekte nyhetsklipp og kjendisforedrag, som du kan se over hele internett, men de pakket dem inn i en enkelt video i banneret. Det er som om nyhetsklippene snakker om plattformen deres, noe som ikke er tilfelle. 

lignende nettstedslayout

En lignende markedsføringsteknikk brukes av kjente useriøse nettverk:

De bruker også et nøye utformet språk for å insinuere støtte fra milliardærer og stjerner, som Elon Musk og Winklevoss Twins.

Hvis Elon Musk-avsnittet høres kjent ut, er det fordi noe lignende ble oppgitt på en av Yuan Pays nettsteder.

Anmeldelser på Trustpilot

Vanligvis kan du stole på nettsteder som Trustpilot for å få ærlige anmeldelser. Svindlerne har imidlertid en hær av boter klare til å skrive strålende anmeldelser. For ikke å se mistenkelige ut, har de ikke en perfekt score. De har noen få 4-stjerners anmeldelser, og alle de andre er 5-stjerners.

Hvis du går nøye gjennom dem alle, vil du legge merke til at nesten alle som legger ut bare har den ene anmeldelsen. Noen har to, for en annen lignende kryptobot-plattform.

La oss se på disse to eksemplene: 

falsk anmeldelse
falsk anmeldelse

Ved første øyekast virker de fine. Likevel, hvis du leser nøye uttalelsene deres, vil du legge merke til at de bare synger ros til plattformen, men ikke tilbyr noen reell informasjon. For eksempel, hvorfor er 4-stjerners anmeldelse bare 4 av 5 stjerner hvis plattformen er så bra? 

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Når du ser på disse med et kritisk blikk, vil du se bortenfor den svært profesjonelt organiserte svindelen Crypto Superstar prøver å utføre. 

Ofte stilte spørsmål om Crypto Superstar kryptobot 

Hva er Crypto Superstar? 

Crypto Superstar er et veldig overbevisende og komplisert system for å få deg til å tro at de er en kryptohandelsbot. 

Er Crypto Superstar en legitim kryptobot? 

Nei, det er det ikke. Det er en plattform designet for å lure deg til å gi dem penger, bare for å miste investeringen din raskt.

Kan jeg tjene penger med Crypto Superstar?

Det er veldig risikabelt å plassere pengene dine i denne påståtte kryptoboten, da det er høyst sannsynlig at du vil tape både tid og penger.

Er det trygt å bruke Crypto Superstar?

Absolutt ikke. Det er ingen forsikringer om at de er en legitim og sikker kryptohandelsbot. De tilbyr ingen innsikt i deres sikkerhetstiltak, handelsalgoritmer eller lisenser. 

Vår dom: Crypto Superstar er en svindel 

Med all innsikten gitt i denne Crypto Superstar-anmeldelsen, håper vi at du har fått en bedre forståelse av mekanismene disse plattformene bruker for å lure folk ut av pengene sine. Det er alltid bedre å undersøke før du investerer og til og med betale et gebyr til kryptohandelsbotplattformer enn å tape pengene dine på svindel. 

Legg att eit svar

6 − 1 =