Pionex – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

pionex - Valutamarkedet

Hva er Pionex, er det legitim, og hvordan du bruker det – en fullstendig anmeldelse

Med så mange kryptoboter der ute, kan det være vanskelig å si hvilken som er det beste og sikreste alternativet. Heldigvis finnes det måter å vite om en bot er spesielt bra. Lagene som står bak dem har mange års erfaring med kryptomarkedet, de er lisensiert av pålitelige myndigheter, og de har tusenvis av fornøyde brukere. Og Pionex er en av dem.

Pionex er en kryptobørs, handelsbot, Binance-megler og Huobi-markedsmaker. Den har vært på markedet siden 2019. Selv om den er internasjonal, startet den som en singaporsk startup og er mest populær blant asiatiske land.

Sikkerhet
100%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsdepositum og betalingsalternativer
50%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
60%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
80%
Totalvurdering
80%

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • lett å bruke
 • flere handelsalternativer
 • sterk lisens
 • ingen minimumsdepositum
 • fordeler for handel med høyt volum

Ulemper

 • muligens lite hjelpsom kundeservice
 • ingen demokonto
 • handel med fiat til krypto og omvendt umulig

Pionex handelsbot: det viktigste

Pionex er laget av Daniel Seng-Cheng og Larry Toh og lansert i 2019, og den er en av de eldste og mest lovende kryptobotene der ute. Den integrerer totalt 16 handelsboter, og gir mer enn 100 000 brukere gode muligheter til å tjene på krypto med minst mulig tid og krefter.

Daglig handelsvolum på Pionex er rundt 30 millioner dollar (ifølge nettstedet deres skal deres månedlige volum være 5 milliarder dollar). Det er basert i Singapore og mottok 10 millioner dollar i investeringer fra Shunwei Capital, ZhenFund og Gaorong Capital, alle kjente kinesiske investorer. Mer enn 100 fagfolk vedlikeholder hele systemet.

Pionex-plattformen er optimalisert for bærbare datamaskiner samt nettbrett og mobiltelefoner (Android og iOS). Selv om det er mulig å handle manuelt med Pionex, valgte de fleste brukere denne boten på grunn av dens 16 automatiserte handelsalternativer.

Foreløpig støtter Pionex kun krypto til krypto handel, og for tiden er ingen innskudd eller uttak i fiat-valutaer mulig. Derfor, hvis en person ikke eier noen krypto, men ønsker å bruke Pionex, er det nødvendig å kjøpe krypto gjennom plattformer som støtter handel med fiat til krypto (som Kraken).

På den andre siden er det 219 krypto du kan handle med Pionex, og dette tallet dekker alle populære kryptovalutaene.

Registrering på Pionex: en trinn for trinn-veiledning

Trinn 1 – Opprett en konto. Prosessen er ganske enkel. Brukeren må gå til Pionex offisielle nettside og klikke på «registrer deg». Etter at registreringssiden åpnes, må brukeren oppgi en e-post, telefonnummer og angi bekreftelseskoden som er sendt til den oppgitte e-postadressen og nummeret.

Trinn 2 – Depositum. Før handel er mulig, må brukeren deponere et visst beløp. De støttede kryptovalutaene er tilgjengelige i rullegardinlisten i øvre venstre hjørne av Depositum-fanen. Innskuddsadressen og QR-koden finner du rett ved siden av listen. Legg merke til at Pionex oppfordrer brukere til å sette inn i BitCoin i stedet for andre valutaer, og den støtter ikke smartkontraktsinnskudd.

Trinn 3 – Handel. Brukeren kan enten handle manuelt eller eksperimentere med en av botene.

Trinn 4 – Bli med i fellesskapet. Brukeren kan bli med i det voksende Pionex-fellesskapet gjennom Telegram, Discord, Twitter, Facebook eller Reddit.

Pionex applikasjon og nettplattform: gjennomgang av grunnleggende funksjoner og alternativer

Pionex bruker KI for å kjøre, og det meste av informasjon om krypteringen holdes hemmelig for å forhindre sikkerhetsangrep.

Denne plattformen kombinerer likviditeten til Binance og Huobi, og er en av de største meglerne og markedsmakerne av disse to plattformene.

Det som gjør Pionex populær blant brukere er at den tilbyr 16 forskjellige automatiserte handelsalternativer alle brukere kan velge mellom:

 • Leveraged Grid
 • GRID trading bot
 • Spot-Futures Arbitrage 
 • Margin Grid
 • Rebalancing 
 • Smart trade
 • Martingale
 • Reverse Grid
 • Leveraged Reverse Grid 
 • DCA (Dollar-cost averaging)
 • Infinity Grids
 • Trailing Sell
 • Trailing Buy
 • TWAP 
 • Moon Bot (BTC/Moon – ETH/Moon)
 • Stop Limit

Det anbefales sterkt å utforske hvordan hver av disse botene fungerer før du bruker noen av dem. For å maksimere gevinster, bør brukeren forstå hvordan boten de bruker fungerer.

Pionex er tilgjengelig for både Android- og iOS-plattformer og har alle funksjonene som desktopversjon. Appen får skryt for sitt svært intuitive og responsive grensesnitt, uavhengig av hvilken enhet den brukes på.

Pionex: Sikkerhet, lisensiering og betalinger

Pionex har noen sterke argumenter på sin side når det kommer til sikkerhet. Selv om Pionex er basert i Asia, er den nemlig lisensiert av FinCEN’s Money Services Business (MSB)-lisens (reg.nummer 31000188348895, fra april 2021).

Å opprette en konto på Pionex er gratis, men det er avgifter som brukere må betale når de begynner å handle. Pionex avgifter er betaling basert på bestillinger, som betyr at det tar betalt for å lage og ta likviditeten på markedet. Med andre ord, hvis en bruker plasserer en handel som har en umiddelbar match på utestående ordre, betaler de takeravgiften. Hvis ordren ikke har den tilsvarende utestående ordren, betaler brukeren produsentavgiften. For øyeblikket er begge disse avgiftene like på Pionex, 0,005 %.

Profesjonelle tips for å investere med Pionex

Ved handel med høyt volum tilbyr Pionex medlemskap i deres Market Makers-program, i så fall er brukeren fri for eventuelle handelsavgifter. Deltakelse i dette programmet er mulig for brukere som har 300 000 USD i en av de støttede kryptovalutaene på saldoen. Det er mulig å søke på programmet frem til den 10. hver måned. Hvis saldoen faller under minimumsnivået, blir brukeren automatisk diskvalifisert fra programmet og kan søke på nytt neste måned.

Tilbakemelding fra brukere om bruk av Pionex

Ifølge brukernes kommentarer og vurderinger ser Pionex ut til å være et pålitelig og verifisert alternativ for automatisert kryptohandel. Den har en gjennomsnittlig vurdering på over 4 på både Google (4,4) og Apple-butikker (4,1). Det er verdt å nevne at vurderingen på Google App Store er basert på et mye større antall vurderinger (over 4.500) enn den på Apple Store (137).

Videre scorer Pionex godt på TrustPilot også (3,7 i gjennomsnitt, basert på 145 anmeldelser).

Hvis kunder klager, handler det vanligvis om manglende respons og/eller lite hjelpsom kundeservice. Det er også rapportert om endringer i oppføringene uten forhåndsvarsel til brukerne.

Når vi snakker om kundeservice, er den tilgjengelig via live chat og e-post.

Er Pionex legitim eller en svindel? – Vår dom

Pionex er en legitim, trygg og potensielt svært lønnsom handelsbot. Totalt sett slår Pionex de fleste konkurrentene sine med den svært funksjonelle plattformen, lave avgifter og flere handelsboter. Det er spesielt egnet for investorer som allerede eier krypto og ønsker å handle via ulike enheter. Dessuten kan brukere som har en tendens til å bli for følelsesmessig involvert i kryptohandelen også ha nytte her, siden botene vil gjøre all jobben for dem.

Ofte stilte spørsmål om sjekking om handelsbot er svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som det offisielle nettstedet, hvor lenge en virksomhet har vært i drift, og sikkerhetsbrudd i det siste, tas også i betraktning.

Er det trygt å bruke Pionex?

Ja, Pionex er en sikker plattform du kan bruke.

Kan Pionex tjene penger for meg?

Som alle kryptoboter kan Pionex tjene penger. Det er imidlertid viktig å si at realinntekt vanligvis er skapt av handelsmenn selv.

Er det noen ulemper med Pionex?

Pionex kan ha lite hjelpsom kundeservice, det er ingen demokonto, og handel med fiat-til-krypto og krypto-til-fiat er umulig.

Legg att eit svar

two × 3 =