Trality – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Hvordan bruke Trality? Full anmeldelse

Trality er et flott alternativ for de som er lei av forhåndsdefinerte boter og har en original handelsstrategi i tankene. For å hjelpe brukerne med å maksimere fortjenesten, tilbyr Trality et dra-og-slipp grensesnitt som gjør botopprettelse enklere og mer kostnadseffektivt enn noen gang før.

Sikkerhet
80%
Brukervennlighet
80%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
100%
Demokonto
50%
Støtte og veiledninger
90%
Fortjeneste
90%
Totalvurdering
80%

Fordeler og ulemper diagram – Trality

fordeler 

  • Tallrike alternativer for bottilpasning
  • Skybasert
  • Ende-til-ende kryptert
  • Gode ​​tilbakemeldinger fra kunder

ulemper

  • Begrenset antall støttede børser
  • Ingen mobilapp

Hva er en Trality handelsbot?

Antallet børser som støttes av Trality er ganske lavt: bare 4. På den andre siden er disse fire egentlig de mest pålitelige, som gir oss beskjed om at Trality kun ønsker å koble seg til de mest pålitelige partnerne.

Det som gjør Trality spesiell er det brukervennlige grensesnittet som tillater dyp tilpasning av handelsbotene. Tilpasningsnivået er veldig avansert, og Trality har ikke mange konkurrenter i den forbindelse.

Trality er en opprettelse av to østerrikske utviklere, Christopher Helf og Moritz Ptzhammer. De to opprettet og lanserte appen tilbake i 2018.

Gjennomgang av Trality Desktop Platform

Programvaren kjører fullstendig i skyen. I stedet for å lage generiske boter, ønsker Trality å gi brukerne verktøy for å lage sine egne boter. Og det er ikke plass til frykt, da Trality ikke forventer at brukerne deres skal bli utviklere over natten. Ideen deres er å gjøre botopprettelsen så enkelt at alle kan gjøre det.

Derfor utviklet de sin revolusjonerende Code Editor-funksjon. Dette Python-baserte alternativet gjør det mulig å lage svært sofistikerte boter, men også tilbyr en debugger. Som man kunne forestille seg, er denne funksjonen best for folk som har erfaring med koding og krypto på samme tid. Det er mange maler å begynne med.

Den andre funksjonen som gjør at Trality skiller seg ut er Rule Builder. Egendefinerte boter lages her også, ved hjelp av en algoritme basert på boolske prinsipper. Brukeren setter indikatorer og strategier, og dermed lager enkelt sin egen bot.

Når brukeren er ferdig med å sette opp en bot, kan de bruke Backtesting og Paper trading alternativer for å sikre at den fungerer skikkelig. Disse funksjonene fungerer raskt og er risikofrie.

Trality har ikke en demoversjon, selv om deres Pawn plan kommer gratis, og kan brukes til testformål.

Hvordan registrerer du deg på Trality og hvordan fungerer det?

Trinn 1. Opprett en konto. Som vanligvis er tilfellet med kryptohandelsboter, er det eneste en bruker trenger å gjøre å oppgi en e-postadresse og et sterkt passord. Etter det må brukeren bekrefte registreringen via e-post, og kontoen er opprettet.

Trinn 2. Velg en plan. Det er tre premiumplaner og en gratis nybegynnerplan å velge mellom.

Trinn 3. Integrer med en børs. Oppgi API-nøkler for hver børs der du har en konto og innskudd på.

Trinn 4. Lag en bot. Bruk Code Editor eller Rule Builder for å lage din egen handelsstrategi.

Trinn 5. Test boten. Før du utlader en bot, bruk Backtesting-funksjonen for å sjekke funksjonaliteten deres.

Trinn 6. Begynn å handle og tjene.

Trality: Sikkerhet, lisenser og betalinger

Trality-plattformen garanterer datasikkerhet. Algoritmen deres handler kun signaler mellom børser og har ikke tilgang til noen midler. Videre, selv om uttaket var aktivert, vil API-tilkoblingen mislykkes umiddelbart. Enkelt sagt er det ingen bekymring for brukerdata og midler.

Det som er kjempebra med premiumplanene deres er at de alle har et ubegrenset antall Backtests. Dette viser at Trality virkelig bryr seg om brukernes sikkerhet og nytte.

På den andre siden har Trality ikke noen offisielle lisenser. Siden de fleste kryptohandelsboter fortsatt ikke har det, er dette ikke et umiddelbart rødt flagg. Imidlertid ville det være hyggelig å se denne boten får en i fremtiden, fordi det virkelig kan gjøre den til en av lederne i bransjen.

Siden det tilbyr noen avanserte alternativer, har Trality mange ressurser for å øke hastigheten på læringskurven. Det er mange veiledninger, dokumentasjon og sider med ofte stilte spørsmål på nettsiden, bloggen og YouTube-kanalen deres.

Trality bruker sjakkterminologi for å beskrive premiumplanene deres: Pawn, Knight, Rook og Queen. Prisene og funksjonene som er inkludert i disse planene er gitt i tabellen nedenfor.

PrisMaksimalt handelsvolumMinste kryssintervallLive og virtuelle boter tillattLoggoppbevaring
PAWN€5,0006011 uke
KNIGHT€9.99€25,000
6021 måned
ROOK€39.99€250,000
556 måneder
QUEEN€39.99ingen grenser110ubegrenset

Profesjonelle tips for vellykket investering med Trality

Ifølge noen rapporter kan alternativet for backtesting være buggy. Derfor, til og med etter vellykket resultater fra backtesting, anbefales brukere å begynne å handle med små beløp.

Traderes tilbakemelding om bruk av Trality

Trality tilbyr kundeservice døgnet rundt, tilgjengelig via e-post. Folk er enige om at appen gir dem stor verdi, og gir Trality en totalvurdering på 4,2.

Endelig dom: Er Trality en legitim kryptobot?

Trality er definitivt en kryptobot som er verdt et forsøk. Det kan være spesielt attraktivt for avanserte kryptohandlere, som har noe erfaring med koding på forhånd, og ønsker å bruke det for å maksimere sine kryptohandelsgevinster.

Ofte stilte spørsmål om sjekking om handelsbot er en svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som det offisielle nettstedet, hvor lenge en virksomhet har vært i drift, og tidligere sikkerhetsbrudd, tas også i betraktning. Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen anerkjent som et pluss. I tillegg anses gode kryptoboter å operere på skyen og tilby arbitrasjemuligheter.

Er det trygt å handle med Trality?

Basert på vår anmeldelse, ja. Det er ingen røde flagg som indikerer at Trality er en svindel.

Er det mulig å tjene penger på Trality?

Ja. Det er imidlertid viktig å vite at handelsboter ikke er automatiske penger.

Legg att eit svar

1 × one =