Crypto Cash – Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Crypto Cash - Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Hvordan bruke Crypto Cash – Full gjennomgang: Kan dette være en legitim kryptobot?

Det er mange svindler på Internett. De siste involverer kryptohandel. Det er en voksende og populær bransje, så mange mennesker er interessert i den.

Disse svindlerne jakter på nybegynnere i bransjen som mangler erfaring. De skjuler sporene sine godt, så det krever grundig etterforskning for å avsløre dem.

I denne Crypto Cash-gjennomgangen vil vi se nærmere på deres kryptohandelsbot. Ved første øyekast kan det virke legitimt, men snart vil vi vise bevis for at det ikke er det.

Først tok vi en kort oversikt over nettsiden deres.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
90%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
20%

Selv om de har lagt mye innsats i designet og det hele ser veldig tiltalende ut, mangler innholdet substans.

Ingen Crypto Cash-nettsted

Det er allment kjent at disse oppleggene vanligvis har flere nettsteder. Det er imidlertid ikke et eneste nettsted for Crypto Cash. Ikke engang med et Google-søk fant vi en.

Prøver å finne Crypto Cash i Google

Dessuten fører ikke noen av anmeldelsene vi fant noe sted eller gir deg muligheten til å registrere deg direkte gjennom dem. Dette viser til en betalt sponsing.

Vi klarte imidlertid å oppdage et underdomene til Crypto Cash.

underdomene til Crypto Cash

Dessuten er det samme domene og layout som i tilfellene med Cryptosoft, Yuan Pay og Ethereum Code:

samme domene og layout som Cryptosoft
samme domene og layout som Yuan Pay
samme domene og layout som Ethereum Code

Årsaken til dette i tilfellet med Crypto Cash er at alle domenene med det navnet allerede er kjøpt. Noen er under utvikling, men de fleste er faktisk lagt ut for salg.

Selgerne ber om titusenvis av dollar. Tatt i betraktning at dette er en svindel, antar vi at det er for mye for disse svindlerne å betale.

Hva er Investors Corp?

Det er ikke uvanlig at store selskaper har flere underdomener for hver tjeneste eller produkt. Men det er svært uvanlig at alle underdomenene har samme layout og kopi.

Videre, da vi ønsket å ta en titt på Investors Corp, fikk vi feilen 403: Forbudt. Dette betyr at skaperne har nektet tilgang til hovedsiden.

Investors Corp 403: Forbudt tilgang

Bare en begrenset gruppe mennesker kan se denne siden. Dette inkluderer ikke offentligheten, noe som får oss til å tro at noe lyssky er på gang.

Ingen Crypto Cash mobilapp

Nettstedet deres sier tydelig at det er en Crypto Cash-mobilapp.

Ingen Crypto Cash mobilapp

Imidlertid finnes det ingen slik app i Google Play Store. De oppgir at det er mulig å laste det ned når man registrerer seg hos dem.

Dette er uvanlig og svært risikabelt av flere grunner. Først og fremst tilbyr Google et visst lag med beskyttelse. Den kjører en sikkerhetssjekk for alle apper før nedlasting.

For det andre, når du laster ned en app fra en upålitelig kilde, er det en risiko for at den stjeler dataene som er lagret på mobilenheten.

Og til slutt, det er mistenkelig at et anerkjent selskap ikke ville la muligheten til å registrere seg via appen.

Så vi advarer leserne våre om ikke å bruke denne appen, da den er risikabel.

Interessant omdirigering

Da vi ønsket å se hvordan å laste ned og bruke mobilappen, skjedde det en kjempeinteressant ting. Vi ble omdirigert fra et Crypto Cash-nettsted til et annet.

Legg merke til at denne har et helt annet domene.

cryptocash feil domene forside

Logoen er imidlertid den samme, noe som etterlater enda flere spørsmål.

På dette tidspunktet er det verdt å merke seg at omdirigeringer kan være farlige. Hvis de fungerer sømløst, kan det hende at man ikke engang legger merke til det. Det hele skjer på et blunk, så det er verdt å se på domenenavnet av og til, bare for sikkerhets skyld.

Forresten, denne teknikken bruker andre roboter fra et velkjent svindelnettverk:

Crypto Cash’s falsk suksess

Det andre nettstedet vi har funnet viste seg selvsagt å være mer interessant enn det første. På denne har noen falske kunder uttrykt sin tilfredshet.

Fake Crypto Cash Suksess

Vi var veldig nysgjerrige på å finne ut hvem som lever disse luksuriøse livene. Noen få klikk senere fant vi bildene deres på nettsteder som selger arkivbilder.

arkivbilder av Crypto Cash
arkivbilder på Crypto Cash
Crypto Cash arkivbilder
sett inn bilder på Crypto Cash

Lignende problemer har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ingen adresse til Crypto Cash

Enhver kontaktinformasjon eller til og med en fysisk adresse til Crypto Cash vil være en grunn til å tro at det er et legitimt selskap. Det er imidlertid ikke noe slikt på noen av nettsidene.

Men internett er et fantastisk sted, fullt av muligheter. Så vi fant en adresse til Crypto Cash på Trustpilots anmeldelsesside.

Crypto Cash på Trustpilot

Siden selskapet er registrert i Storbritannia, sammenlignet vi denne informasjonen med regjeringens offisielle database. Vi kom tomhendte.

ingen resultater funnet for Crypto Cash på gov.uk

Ikke bare at det ikke er et selskap under dette navnet knyttet til denne adressen, men det er ikke noe selskap registrert der.

Dette er spesielt bekymringsfullt siden selskapet trenger en lisens fra Finansiell oppførselsmyndighet (Financial Conduct Authority) for å drive finansiell handel (inkludert krypto) i Storbritannia.

Falske Trustpilot-anmeldelser av Crypto Cash

De skryter av sin gode score på Trustpilot, så vi sjekket det ut. Mens deres score er imponerende, er den også basert på falske anmeldelser.

Siden folk stoler på andre som poster på lignende nettsteder, oppretter svindlere bot-kontoer for å skryte av seg selv.

Hvordan skille ekte anmeldelser fra falske? Det er lett. For det første har bot-kontoer lagt ut bare én anmeldelse. Noen ganger to for å øke autentisiteten.

For det andre merker Trustpilot anmeldelser som selskapet har bedt om. Når det er merket med «Invitert», betyr det at selskapet har bedt personen om å vurdere den.

Falske Trustpilot-anmeldelser av Crypto Cash
Trustpilot-anmeldelse av Crypto Cash

Selv om ikke alle anmeldelser de ba om er falske, tegner kombinasjonen av alle faktorene opp et mistenkelig bilde. Vi råder våre lesere til å fortsette med forsiktighet når de ser en lignende situasjon.

På den andre siden har ekte mennesker som legger ut på nettsteder som Trustpilot flere kommentarer. Dette gir dem mer troverdighet og, sammen med annen uredelig oppførsel, overbeviser oss om at Crypto Cash er en svindel.

Ekte Trustpilot-anmeldelse av Crypto Cash

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ofte stilte spørsmål om Crypto Cash

Hva er Crypto Cash?

Crypto Cash er en falsk kryptohandelsbot. Skaperne vil at folk skal tro at det er en ekte kryptobot slik at de kan rane dem.

Bør jeg investere med Crypto Cash?

Det er uklokt å investere i Crypto Cash. Crypto Cash er ikke en ekte kryptobot, men en svindel. Hvis du investerer med dem, vil det koste deg både tid og penger.

Er Crypto Cash en ekte handelsbot?

Crypto Cash er ikke en handelsbot. Det er et komplekst opplegg for å få folk til å tro at de investerer penger i kryptovalutaer. Imidlertid stjeler svindlerne fra dem.

Er Crypto Cash en svindel?

Crypto Cash er ikke en handelsbot. Det er et komplekst opplegg for å få folk til å tro at de investerer penger i kryptovalutaer. Imidlertid stjeler svindlerne fra dem.

Vår dom: Crypto Cash er definitivt en svindel

Det var vanskelig i begynnelsen å avgjøre om denne påståtte kryptohandelsboten er en svindel eller ikke. Skaperne gjorde en virkelig god jobb i å skjule bevis.

Men når vi startet etterforskningen, ble svindelen deres avslørt. Det er mange bevis på svindelen deres, som vi har demonstrert i denne Crypto Cash-gjennomgangen.

Vi anbefaler våre lesere å alltid undersøke nærmere før de tar den endelige beslutningen om å investere. Det er viktig å stole på foreningen eller selskapet når man investerer penger på lang sikt.

Legg att eit svar

5 × 5 =