Bitcoin Hero – Kryptohandelsbot anmeldelse av tradere

Bitcoin Hero

Hvordan å bruke Bitcoin Hero – full anmeldelse

Med den bratte økningen av Bitcoin og andre kryptovalutaer de siste årene, er mange mennesker nå ute etter å investere i disse digitale valutaene. Noen mennesker er glade for å kjøpe tusenvis av nye og billige mynter i håp om at investeringen deres vil returnere mangfoldig om noen år.

Andre tar formuen i egne hender og driver aktiv handel, rir på bjørne- og okseløpene så godt de kan. Med denne tilnærmingen betyr mer volatilitet mer risiko. Mer risiko betyr stor fortjeneste eller – å miste alt.

Handelsroboter lar en trader eliminere menneskelig reaksjonstid. De trenger heller ikke å sove, spise eller gjøre noen av de andre tingene et normalt menneske må gjøre. Markedsanalysen deres er følelsesløs og på mange måter mer objektiv enn et menneskes, men det er en grense for deres evner.

Først må de settes opp riktig. En handelsmann må ha minst grunnleggende kunnskap om handel. For det andre er ikke alle roboter skapt like. Noen er bare bedre enn andre. Noen er gratis, noen er billige, andre er det ikke. 

Så, hva er tilfellet med Bitcoin Hero?

Google søk

Et prosjekt med to eller flere forskjellige nettsider er alltid grunn til mistanke. Dette kan bety at det er noe uhyggelig på gang eller at de var uforsiktig med å merke og beskytte domenenavnet sitt.

Google søk

Uansett bør dette alene få noen til å stille spørsmål om de kan stole på denne programvaren med pengene sine. Dette er et kjennetegn på de fleste moderne handelsbot-svindel.

Det er faktisk minst tre nettsteder, hvorav to er nøyaktig like, men på forskjellige domener.

forskjellige domener

I tilfelle du ikke er kjent med domener og deres elementer, her er en rask oversikt. Den mest synlige, «hvite» delen av lenken er «hoveddomenet», ofte bare referert til som «domenet». Det grå elementet foran er et underdomene.

Underdomener brukes til å presentere ulike deler av et nettsted, for eksempel «butikken» eller en annen versjon av nettstedet for, la oss si, mobilbrukere. Du kan ha møtt lenker som inneholder «m.» underdomene.

Det som skiller seg ut her er at underdomenet er det vi forventer å se i hoveddomenenavnet – navnet på prosjektet. I stedet ser vi et helt ubeslektet domene. Ved å trimme lenken ned for å navigere til kjernen, hoveddomenet ser vi dette.

financialmarketsworld

Nettstedet er fullstendig blottet for innhold, og det er ingen måte å navigere tilbake til der vi kom fra. Nettstedet vises ikke i Google-søk på noen rimelige sider, og å slå det opp via Googles «site:»-operatør gir dette.

Google-søk

Ta en titt på hvor mange forskjellige underdomener denne siden sjonglerer. Ifølge Google finnes det 1980 resultater. De kjører nesten 2000 svindeloperasjoner bare fra denne ene siden alene! 

Etterforskningen fortsetter, og går videre til innholdet på nettsiden(e) og påstandene der.

Make real profits

Det vi ser her er to typiske elementer av svindel. Telefonnummerfeltet er obligatorisk, av helt uklare årsaker. Dette er en ikke-standard praksis i verden av kryptomegling.

Deretter legger vi merke til den liberale bruken av generiske arkivbilder med Bitcoin-tema. Svindel bruker ofte slike bilder og store tekstbiter som snakker om noe annet enn produktet deres – fordi det ikke finnes noe produkt.

Lignende elementer bruker andre svindel-kryptoplattformer fra dette nettverket:

Her er påstandene.

Free Software

Et annet mistenkelig element er et tilbud som bare er for godt. Tenk på det. Hvordan tjener disse menneskene tilbake investeringene sine? Må de ikke spise eller betale regninger i det minste? Hvis de ikke tar penger for en tjeneste de har investert både tid og penger i, hvordan tjener de så penger?

finansiere kontoen

$250 er et stort beløp for noen som bare ønsker å starte sin reise i kryptoverdenen. For mange er kryptohandel omtrent like risikabelt som pengespill, og selv om utsiktene til å bli rike er tiltalende, er det ikke så mange som er forberedt på å gi $250 med en gang.

Videre er det uklart hvorfor beløpet i det hele tatt er satt så høyt. Hvis plattformen ikke krever noen avgifter, hvorfor spiller det noen rolle hvor mye penger en bruker investerer og hvor? For Bitcoin Hero spiller det ingen rolle om du tjener $10 eller $10 millioner.

Når det gjelder denne svindelen (og dette er uten tvil en svindel), har de virkelig hersket over. Sjargongen ble holdt på et minimum, og de la til og med noe troverdige suksesshistorieanmeldelser. Språket i disse er unaturlig rent og vagt, og det er litt rart at de alle har fine og rene profilbilder av de antatte brukerne av denne programvaren.

Folk som trekkes til krypto er vanligvis mennesker som verdsetter privatliv og frihet fremfor bekvemmelighet, så å måtte legge igjen et telefonnummer eller fortelle hele verden hvor rik du er, går litt imot logikken til hele kulturen.

Uansett er selv den tekniske sjargongen nesten utholdelig helt frem til…

topp handelsfunksjoner

De kunne bare ikke la være – og ikke så rart. Hvis svindlerne ikke legger til noen merkelige elementer, vil «produktet» bare ikke være tiltalende nok. Fordi det ikke er noe produkt og det er ingen funksjoner i virkeligheten. Sjekk ut denne – «tidshopp».

Akkurat hvordan ville programvaren vite hvilken retning prisen på en eiendel vil bevege seg? Hvilke algoritmer bruker den for denne analysen? Er det analyserer nyheter via NLP?

Dette er kompliserte og dyre teknologier, og de er for det meste effektive. Hvis programvaren virkelig eksisterte og hvis den brukte noen av disse, bør du tro at de ville gi hele verden beskjed.

I stedet får vi en veldig generisk uttalelse som ikke gjør det klart om vi har å gjøre med en billig prediktiv algoritme eller et sofistikert flerlags analysesystem.

Handelsboten utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av et dusin andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Til slutt kommer vi frem til dette løftet, skjult i delen «Om oss».

om oss

Nok en besynderlig påstand med sårt behov for kontekst. Refererer dette til hver eneste dag? Selv under et bjørneløp når alle kryptoprisene synker? Hvis ja, hvordan? Og høres det ikke bare litt for rent ut at lavest mulig inntekt, uansett hva, gjennom hele brukerbasen alltid er nøyaktig $1000?

Det bør ikke være noen tvil i tankene dine om at selv om denne svindelen ikke er like latterlig som noen andre, er de fordømte nøkkelelementene i handel med botsvindel tilstede på selve nettstedene. Videre til noen eksterne kilder.

Anmeldelser på Trustpilot

Kanskje litt overraskende, når vi ser på overbevisende karakteren til de tre nettstedene vi har møtt så langt, ser vi ingen av dem på Trustpilot. I stedet får vi presentert to helt nye nettsider.

Trustpilot anmeldelser

Den andre anmeldelsessiden er tom, men nettsiden den lenker til er interessant. Det er helt annerledes enn alle de andre og ser ut til å være et enkelt spill som er ment å lære deg om handel. Den er ikke veldig god på det, men det er ingen grunn til å mistenke at det er knyttet til svindelen.

Nettstedet knyttet til det første resultatet er mer interessant. Logoen og navnet knytter den til sidene ovenfor, samt innholdet på nettstedet. I den ser vi noe informasjon som går i motsetning til det vi har sett tidligere.

Er det skjulte avgifter

Her, i stedet for å gi bort programvaren gratis, blir vi fortalt at det er en provisjonsavgift på 2 %. Det er ingenting galt med å be om et gebyr, alle andre meglere gjør det – det er slik de opprettholder driften.

Men å be om et fast gebyr på 2 % gir bare ikke mening. Meglere deler vanligvis gebyret mellom kjøper og selger for å lette handelen fordi å belaste bare én part med et gebyr vil hindre enten salg eller kjøp.

Når vi går tilbake til Trustreview, kan vi ta en titt på informasjonen om selskapet. 

Trustpilot anmeldelse

Om delen er bare ren kaudervelsk og meningsløse fraser. Nær slutten kan vi se en annen omtale av «tidssprang»-funksjonen … eller er det «tidshopp»? Ikke engang vet de.

Unødvendig å si, det er ikke noe som heter en Global Trading Association, og denne antatte prisen eksisterer ikke.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Til slutt, ved å ta en titt på kontaktdelen, kan vi prøve å søke for adressen for å se om vi finner noen ledetråder om personene bak denne operasjonen

Addressen

Dessverre fører den aktuelle adressen til en bygning med utleiebare kontorer, og det er ingen omtale av noe slikt selskap på dette stedet.

Den fysiske plasseringen til kontoret som er oppgitt er sannsynligvis falsk, men kanskje ved å se opp domeneregisterinformasjonen vil vi kunne samle noen flere ledetråder.

ICANN-oppslag

Å gå gjennom ICANN ender ikke opp med å gi noen ytterligere nyttig informasjon.

ICANN-oppslag

Dessverre for oss bruker svindlerne Cloudflare-tjenester. Dette betyr at deres identitet og oppholdssted forblir utenfor rekkevidde for alle som jobber utenfor omfanget av rettshåndhevelse.

Selv om vår undersøkelse må konkluderes her uten å ha identifisert de ansvarlige eller deres faktiske plassering, har vi uten tvil bevist at dette prosjektet er en svindel. Forhåpentligvis vil det i det minste spare noen menneskers tid og penger.

Vanlige spørsmål om Bitcoin Hero

Hva er Bitcoin Hero?

Det er en svindel. Det er litt mer sofistikert og litt bedre pakket svindel enn andre, men kriminell aktivitet likevel.

Er Bitcoin Storm en svindel?

Ja, uten tvil. Bruken av flere nettsteder som mangler vesentlig informasjon, kombinert med den totale anonymiteten til skaperne gjør det avgjørende at det er.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Storm?

Du kan ikke tjene penger med Bitcoin Storm.

Er Bitcoin Storm legitim?

Nei, absolutt ikke.

Legg att eit svar

seventeen − three =